Κάιλι - Κένταλ Τζένερ: Έφαγαν «κράξιμο», επειδή δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής»

Κάιλι - Κένταλ Τζένερ: Έφαγαν «κράξιμο», επειδή δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής»

Η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ έπαιζαν ένα παιχνίδι με τις αδερφές τους, όμως δεν ήξεραν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής» για να απαντήσουν - Το βίντεο έγινε viral 

kk
Μία «ατυχή» στιγμή είχαν η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ, ενώ έπαιζαν ένα οικογενειακό παιχνίδι με τις αδερφές τους και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ.

Στα πλαίσια μίας συνέντευξής τους στο Access Hollywood, οι αδερφές Καρντάσιαν κρατούσαν κάποιες κάρτες, οι οποίες έγραφαν πάνω τους διάφορους χαρακτηρισμούς.

Με βάση αυτές, έπρεπε να επιλέξουν ποια είναι η πιο «έξυπνη», η πιο «αστεία» ή η πιο «ολιγαρκής». Η τελευταία αυτή λέξη μάλιστα, ήταν που προκάλεσε «σύγχυση» στις δύο νεότερες γυναίκες της οικογένειας, την Κάιλι και την Κένταλ.

Khloé Kardashian Says Pete Davidson Brings Out 'Calmness' In Kim Kardashian (Exclusive)


Συγκεκριμένα, οι δυο αδερφές δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής» και ρώτησαν γι' αυτό την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Όταν τους εξήγησαν τελικά, την ερμηνεία της λέξης, η Κένταλ επέλεξε τον εαυτό της. Η Κάιλι από την άλλη μεριά, συνέχισε να χαμογελάει με αμηχανία για την άγνοιά της.


Κλείσιμο
Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να «κοροϊδεύουν» τις αδερφές Τζένερ για τις γνώσεις τους.

kylie
kylie2
Η συνέντευξή τους δόθηκε με αφορμή το νέο τους ριάλιτι με τίτλο «Kardashians». Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 14 Απριλίου, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Disney+ διεθνώς, καθώς και στο Star+ στη Λατινική Αμερική.

Το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».

The Kardashians | Official Trailer | Hulu

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στη streaming υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες, μέσω του δικτύου Star.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Στους 22 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Η πρόγνωση μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα

Έναν 62χρονο άνδρα αναζητάει η αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν

Η άσεμνη φράση του Σοϊλέδη στο Survivor που εξόργισε την Ασημίνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης