O Ρίκι Μάρτιν διαφημίζει το νέο του τραγούδι και δεν λέει λέξη για τις κατηγορίες για αιμομιξία

O Ρίκι Μάρτιν διαφημίζει το νέο του τραγούδι και δεν λέει λέξη για τις κατηγορίες για αιμομιξία

Η πρώτη δημοσίευση του τραγουδιστή μετά τις καταγγελίες - Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ο τραγουδιστής προωθεί το νέο του τραγούδι - Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

ricky_martin_aimomiksia_xr
Η είδηση για τις κατηγορίες περί αιμομιξίας και κακοποίησης που βαραίνουν τον Ρίκι Μάρτιν απασχολεί παγκοσμίως τα μέσα, αφού το περιεχόμενο των δικαστικών εγγράφων από τη μήνυση του ανιψιού του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, που ισχυρίζεται ότι είχε επτά μήνες σχέση με τον τραγουδιστή, κατηγορεί τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Αν οι κατηγορίες του αποδειχθούν αληθείς, ο παγκοσμίου φήμης σταρ μπορεί να μείνει στη φυλακή έως και 50 χρόνια.


Παρόλα αυτά, ο Πορτορικανός τραγουδιστής φαίνεται να μένει ανεπηρέαστος και να αγνοεί τις σοβαρές κατηγορίες. Μπορεί οι θαυμαστές του να περιμένουν μία απάντηση σε όλα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να να αναρτά φωτογραφίες στα social media σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην πρώτη ανάρτηση που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μετά τη σωρεία δημοσιευμάτων με τις κατηγορίες του ανιψιού του, ο Ρίκι Μάρτιν ανέβασε φωτογραφίες του από τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων: «Η αβεβαιότητα μιας σύγκρουσης εξαφανίζεται με τη δύναμη της ακεραιότητας».

Δείτε την ανάρτησή του

rickymartinvideo


Το χρονικό της μήνυσης από τον γιο της αδελφής του


Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι και αυτή την ώρα, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιός μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Ο Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Εκπρόσωπος του Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 50χρονος σταρ, ο οποίος εθεάθη στο Λος Άντζελες την Παρασκευή στα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς του AppleTV+, κλήθηκε να παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου, για τη δίκη του.

Ο κατήγορος υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγόρευε στον Μάρτιν να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον κατήγορο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φοβάται για την ασφάλειά του».

μαρτιν2737
Κλείσιμο


Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές.

Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Η απάντηση των δικηγόρων του Μάρτιν

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αρνήθηκαν άμεσα τις κατηγορίες, ενώ προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή κατά του Σάντσες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εις βάρος του Σάντσες εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

Η νομική ομάδα του Μάρτιν είπε στην DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τοους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

martin_thema


«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», τόνισε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Ο Έρικ Μάρτιν επανέλαβε τον ισχυρισμό του δικηγόρου, λέγοντας στη Latin Post ότι ο ανιψιός του πάσχει από «ψυχικά προβλήματα» και είναι «πολύ σίγουρος ότι ο νεαρός συγγενής του δεν έλεγε την αλήθεια».

Άλλος εκπρόσωπος του Μάρτιν επιβεβαίωσε επίσης στην DailyMail, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ότι ο κατήγορος του είναι βιολογικός συγγενής, αμφισβητώντας τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι θετός γιος του αδερφού του.

Τα αρνείται όλα

Ο Μάρτιν σε μια παλαιότερη ανάρτηση στο Twitter στις 4 Ιουλίου, αρνήθηκε όσα του καταλογίζουν για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δημοσιοποίηση όμως του ονόματος του ανιψιού του για αιμομιξία, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις.

«Η εντολή προστασίας που εκδόθηκε εναντίον μου βασίζεται σε εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, οπότε θα απαντήσω μέσω της δικαστικής διαδικασίας με τα γεγονότα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν. Επειδή πρόκειται για ένα εν εξελίξει νομικό ζήτημα, δεν μπορώ να κάνω λεπτομερείς δηλώσεις αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τα αμέτρητα μηνύματα αλληλεγγύης και τα λαμβάνω με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει στη δημοσίευσή του ο 50χρονος σταρ.


Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρίκι Μάρτιν είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017. Το ζευγάρι ακόμη, έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία, τριών και τον Ρεν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησαν οι έρευνες στο σημείο συντριβής του Antonov - Πιθανή η εκκένωση του χωριού Αντιφίλιπποι

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης