Dean - Dan: Τα αδέρφια Dsquared2 στα σοκάκια της Μυκόνου
Ο Ντιν και ο Νταν άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και επισκέφτηκαν και φέτος το νησί των Ανέμων
Για ακόμα μία χρονιά, το δίδυμο του δημοφιλούς brand Dsquared2βρίσκεται στη Μύκονο.
Ο Ντιν και ο Νταν άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και επισκέφτηκαν το νησί των Ανέμων για να απολαύσουν το καλοκαίρι. Τα δύο αδέρφια έχουν το δικό τους σπίτι στο νησί, οπότε κάθε χρόνο βρίσκονται εκεί για... διακοπές διαρκείας.
Η κάμερα του Μύκονος Live Tvτους εντόπισε σε βραδινή τους έξοδο στα Ματογιάννια με τους φίλους τους. Ο Ντιν μάλιστα, σαν γνήσιος gentleman, μόλις αντιλήφθηκε ότι ο φακός τον απαθανατίζει, χαμογέλασε πλατιά και χαιρέτησε στην κάμερα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.