Άμπερ Χερντ: Πίσω στα δικαστήρια για ψευδορκία - Η υπόθεση για ψευδορκία που εκκρεμεί

Άμπερ Χερντ: Πίσω στα δικαστήρια για ψευδορκία - Η υπόθεση για ψευδορκία που εκκρεμεί

Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ψευδορκία, μετά την παράνομη είσοδο σκυλιών στην Αυστραλία το 2016, σύμφωνα με εκπρόσωπο του τμήματος Γεωργίας, Νερού και Περιβάλλοντος της κυβέρνησης

25756630
Δεν πέρασε πολύς καιρός από την πανηγυρική νίκη του Τζόνι Ντεπ επί της Άμπερ Χερντ και η 36χρονη ηθοποιός μάλλον θα κληθεί ξανά στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα δημοσιεύματα, η Χερντ επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες, για μία
 υπόθεση ψευδορκίας που εκκρεμεί στην Αυστραλία από το 2016, όταν είχε εισάγει στη χώρα παράνομα τα δυο της σκυλιά.

Πιο αναλυτικά, εκπρόσωπος του τμήματος Γεωργίας, Νερού και Περιβάλλοντος της κυβέρνησης της Αυστραλίας δήλωσε πως έχει ξεκινήσει και πάλι η έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες ψευδορκίας που βαραίνουν τη Χερντ, κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας για την παράνομη εισαγωγή των σκυλιών.

Η υπόθεση αφορά το γεγονός, ότι το 2016 η Χερντ είχε βρεθεί στα δικαστήρια από τις τοπικές αρχές της Αυστραλίας, με την κατηγορία ότι είχε μεταφέρει παράνομα τα δύο σκυλιά της στην Αυστραλία, χωρίς να το έχει δηλώσει, όπως ορίζει ο νόμος της χώρας. Η υπόθεση, παρόλα αυτά, «ξεχάστηκε» και η ηθοποιός δεν καταδικάστηκε.

Οι κατηγορίες εναντίον της είχαν να κάνουν με το ότι είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία κατά την κάρτα διαμονής της στην Αυστραλία, διαλέγοντας το «όχι» στο αν έχει φέρει κάτι στη χώρα χωρίς να το έχει δηλώσει. Ωστόσο, η έρευνα αφορά τις καταθέσεις της Χερντ στο δικαστήριο που έλαβε χώρα αργότερα το 2016 στο Λονδίνο, εναντίον του Τζόνι Ντεπ, που φαίνεται πως είχε ψευδομαρτυρήσει.
Αναλυτικότερα, ο άνθρωπος που διαχειριζόταν τότε την περιουσία του Χολιγουντιανού σταρ, είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι η «Mera» του Aquaman ήταν ενήμερη για το ότι δεν θα μπορούσε να πάρει τα σκυλιά της στην Αυστραλία χωρίς τα έγγραφα που απαιτούνταν, αλλά και μια 10ημερη καραντίνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην διαχειριστή της περιουσίας του Ντεπ, η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο πως εκείνος της είχε πει πως ήταν εντάξει να φέρει τα σκυλιά στην Αυστραλία, πράγμα που ο πρώην συνεργάτης του Ντεπ αρνήθηκε.

Η ηθοποιός είχε τονίσει ότι μάλλον υπήρξε κάποια παρανόηση σχετικά με τη διαδικασία που απαιτούνταν για τα απαραίτητα χαρτιά, τα οποία όφειλε να συμπληρώσει, ρίχνοντας ευθύνες στους συνεργάτες του Ντεπ.

Για αυτό, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Κουίνσλαντ, η Χερντ δήλωσε ένοχη. Τότε, ο δικαστής της επέβαλε την εγγύηση των1000 δολαρίων για έναν μήνα και χωρίς καταγραφή του αδικήματος.  Ωστόσο, η δίκη που ακολούθησε στο Λονδίνο έδειξε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, με τις αρχές της Αυστραλίας να θέλουν να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση. 



Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν - Δίνει οδηγίες στους Έλληνες τι να ψηφίσουν στις εκλογές

Νέα καταγγελία σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Έβλεπα εφιάλτες, επιτέλους φυλακίζεται»

Αποφυλακίζεται με όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης