Σασμός - Γη της Ελιάς: Οι δύο «Βασιλικές» ντύνονται επιτέλους νύφες

Σασμός - Γη της Ελιάς: Οι δύο «Βασιλικές» ντύνονται επιτέλους νύφες

Ενθουσιασμός στα social media για Βασιλική - Μαθιό και Βασιλική - Φίλιππο

Vasilikies
Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και οι σειρές, η μια μετά την άλλη γράφουν το φινάλε τους. Δύο από τις πλέον πετυχημένες σειρές της φετινής σεζόν, ο «Σασμός» του Alpha και η «Γη της ελιάς» (απόψε το τελευταίο επεισόδιο) του Mega λίγο πριν το τέλος της σεζόν κρύβουν πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις για τους τηλεθεατές.

Στις δύο σειρές η Βασιλική του Σασμού και η Βασιλική της Ελιάς επιτέλους θα ντυθούν νύφες στο πλευρό των αγαπημένων τους, του Μαθιού και του Φίλιππου αντίστοιχα.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από τον «Σασμό» και η Ιφιγένεια Τζόλα από τη «Γη της ελιάς».


Κλείσιμο


Ενθουσιασμός στα social media
Στο Twitter επικρατεί ενθουσιασμός καθώς τα δύο τηλεοπτικά ζευγάρια μετά από τόσα εμπόδια θα καταφέρουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.



Ματωμένος γάμος στον Σασμό

Τα spoilers είναι γνωστά εδώ και καιρό για τον Σασμό. Η Βασιλική σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν θα βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης. Ωστόσο περιμένουμε να δούμε αν θα ζήσει μία σταλιά ευτυχίας στο πλευρό του Μαθιού και μετά θα δούμε το δραματικό της φινάλε. Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τα δούμε αυτά τα δύο να συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Βέβαια π σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, Γιάννης Νταλιάνης σε δηλώσεις του είχε πει η Βασιλική θα συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν.

«Απ' ό,τι ξέρω, θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έτσι κι αλλιώς, έχει ξεφύγει από το βιβλίο. Μπορεί να έχει κρατήσει κάτι από το πνεύμα του, αλλά έτσι συμβαίνει συνήθως», ανέφερε.

«Από τη στιγμή που κάτι είναι καθημερινό κι έχει μεγάλη επιτυχία, αλλάζουν κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο», δήλωσε κλείνοντας ο Γιάννης Νταλιάνης.

Χαράς ευαγγελία στη Γη της ελιάς
Αντιθέτως η άλλη Βασιλική αυτή από τη «Γη της ελιάς» θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Φίλιππο και θα ζήσει την απόλυτη ευτυχία. Θα τη συνοδέψει στην εκκλησία ο πατέρας της και ο γάμος θα γίνει κανονικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Γουινόνα Ράιντερ σε μια κατάθεση ψυχής: Ο χωρισμός με τον Ντεπ, η ψυχοθεραπεία, η κλοπή και η λύτρωση


Καιρός: Μπουρίνι από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και η θερμοκρασία στα ύψη


Νέα Υόρκη: Νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που πήγαινε βόλτα το μωρό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης