Κρις Έβανς: «Οι ομοφοβικοί είναι ηλίθιοι»

Κρις Έβανς: «Οι ομοφοβικοί είναι ηλίθιοι»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το γκέι φιλί στην ταινία «Lightyear» και τόνισε πως όσοι το κατακρίνουν πάνε πίσω την κοινωνία με τις απόψεις τους και «θα πεθάνουν σαν τους δεινόσαυρους»

evans
Ο Κρις Έβανς τοποθετήθηκε εναντίον όσων επικρίνουν το φιλί μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων γυναικών στην ταινία «Lightyear».

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο Reuters και τόνισε πως κατά τη γνώμη του, το κοινό που συνεχίζει να κατακρίνει την ομοφυλοφιλία στον κινηματογράφο είναι «ηλίθιο».

Όπως είπε, είναι σημαντικό να μη δίνουμε καμία σημασία σε τέτοιους τοξικούς θεατές που πάνε πίσω την κοινωνία με τις ομοφοβικές τους απόψεις.

Αρχικά, είχε προκληθεί μεγάλος σάλος για το συγκεκριμένο φιλί και η Pixar το είχε κόψει από την ταινία. Ωστόσο, μετά από παρακλήσεις του προσωπικού που δούλεψε για την ταινία, το αποκατέστησε ξανά.

lightyear

«Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να ξυπνήσουμε, υπάρχει κοινωνική πρόοδος. Η ανθρώπινη ιστορία είναι μια συνεχής κοινωνική αφύπνιση και ανάπτυξη. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται και δεν γνωρίζουν και προσπαθούν να διατηρήσουν αυτό που ήταν πριν. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν δεινόσαυροι. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να μην τους δώσουμε μυαλό, να προχωρήσουμε μπροστά και να αγκαλιάσουμε την ανάπτυξη που μας κάνει ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Κρις Έβανς.

Όταν η Pixar ανακοίνωσε πως το γκέι φιλί θα γίνει ξανά μέρος της ταινίας, ο Κρις Έβανς είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του και μιλώντας στο Variety είχε δηλώσει: «Είναι υπέροχο αυτό, με κάνει χαρούμενο. Εφόσον κάνουμε ταινίες, πρέπει να τους εκπροσωπούμε όλους».

Κλείσιμο
Το «Lightyear» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε όλη τη χώρα στις 17 Ιουνίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης