Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών»

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών»

«Υπάρχουν τα παιδιά που το έχουν σπουδάσει, το αγαπάνε και το έχουν μεράκι» τόνισε ο ηθοποιός σε δηλώσεις του - Δείτε το σχετικό βίντεο

aspiotis
Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης παραχώρησε μία συνέντευξη, παραθέτοντας τη δική του άποψη για τη είσοδο παικτών ριάλιτι τον χώρο της υποκριτικής.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή του, το επάγγελμά του αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος θυμήθηκε τα καλοκαίρια που δούλευε ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ όπως δήλωσε, έχει κάνει λάντζα σε κάποιο κατάστημα: «Ζω από τη δουλειά μου, δεν έχω οικονομικό background, τα βγάζω με δυσκολία, πολλές φορές δανείζομαι» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Σχετικά με τους παίκες ριάλιτι παιχνιδιών και την εξέλιξή τους, ως ηθοποιοί, είπε: «Όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε κάτι στο χώρο μας, το αν μείνουν είναι το θέμα. Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες από ριάλιτι τη θέση ηθοποιών. Υπάρχουν τα παιδιά που το έχουν σπουδάσει, το αγαπάνε και το έχουν μεράκι και εδώ είναι το πρόβλημα της τηλεόρασης και της διασημότητας. Εγώ δεν μιλάω για αυτό. Φαίνεται η πρόθεση αν είναι να εκμεταλλευτούμε τον Ντάνο επειδή είναι διάσημος. Τον ξέρουν, άρα είναι αγαπητός ας τον βάλουμε στη σειρά. Είναι ένας κούκλος αλλά δεν τον έχω δει να παίζει».


Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2osc7t5d3l)


Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης