Μαζαρί Ζενεβιέβ: «Με ρωτάτε συνέχεια για το GNTM, για απώλειες, για λύπη και τέτοια...»

Μαζαρί Ζενεβιέβ: «Με ρωτάτε συνέχεια για το GNTM, για απώλειες, για λύπη και τέτοια...»

Η art director μίλησε για το νέο project στο οποίο συμμετέχει μετά το ριάλιτι μοντέλων

zeneviev
Η Μαζαρί Ζενεβιέβ αφήνει πίσω της το GNTM και βάζει πλώρη για καινούργια projects. Επόμενος σταθμός είναι το Asia Express και η art director μίλησε στους δημοσιογράφους για αυτή τη νέα δουλειά την οποία θα παρουσιάζει μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι φέτος δεν θα είναι στο GNTM με την ίδια να απαντά: «Με ρωτάτε συνέχεια για το GNTM, για απώλειες, για λύπη και τέτοια… Η ζωή είναι ωραία γιατί αλλάζεις και βλέπεις καινούργια πράγματα και έχεις καινούργιες εμπειρίες. Δεν είναι ότι έχασα κάτι. Έχω κερδίσει μια εμπειρία! Το GNTM ήταν μια απίστευτη εμπειρία, σεζόν με συγκλονιστικούς ανθρώπους που περάσαμε πάρα πολύ ωραία και τώρα πάμε για άλλα».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τον ρόλο που θα έχει στο παιχνίδι: «Ο ρόλος που θα έχω στο Asia Express είναι κάτι που είναι πολύ κοντά σε μένα και όλες οι συζητήσεις που κάνουμε έχουν στόχο να μπορώ να δω εμένα μέσα σε αυτό».

Όσο για τον παρτενέρ της στο τιμόνι της παρουσίασης τον Γιώργο Πολυχρονίδη, είπε πώς ταιριάζουν μεταξύ τους και έχουν βγει αρκετές φορές για να γνωριστούν καλύτερα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjuzpdoksq09)

Τι είναι το Asia Express
To νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι, με τίτλο «Asia Express» έρχεται στο STAR με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μαζί του θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στον δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα (!) για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό και θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Μάλιστα, για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας, δηλαδή να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας.

Τα εννέα ζευγάρια του «Asia Express»
Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση, δηλαδή να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι θα δούμε τους:
Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά - γιος)
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/Fipster (φίλοι)
Χριστίνα Κολέτσα - Maria Maroulis (φίλες)
Θεοδώρα Ρασέλ - Κλόντια Ρασέλ (κόρη - μαμά)
Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς - γιος)

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ημέρα τρόμου από τη ρωσική επίδειξη δύναμης με την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία

Καιρός: Γενικά αίθριος σήμερα, με τον υδράργυρο στους 26 βαθμούς - Δείτε την πρόγνωση της εβδομάδας


ΕΝΦΙΑ: Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν λιγότερο ή καθόλου φόρο φέτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης