Σήμερα ο αδικοχαμένος αδερφός της βουλευτού, θα είχε την ονομαστική του εορτή και γι' αυτό η Κατερίνα Μονογυιού προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ένα αναμμένο καντήλι και μια κορνίζα του αδερφού της που έφυγε στα 45 του. Στη λεζάντα έγραψε το απολυτίκιο του Αγίου που σήμερα γιορτάζει.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε για πρώτη φορά, προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.