Η Πόπη Τσαπανίδου γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της και μοιράζεται όσα θα έλεγε στον 18χρονο εαυτό της

Η Πόπη Τσαπανίδου γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της και μοιράζεται όσα θα έλεγε στον 18χρονο εαυτό της

Δείτε τη throwback φωτογραφία που ανάρτησε η δημοσιογράφος - «Εδώ βλέπετε την 18χρονη Πόπη, ένα κορίτσι που -δεν φαίνεται αλλά- είναι τραυματισμένο στα βάθη της ύπαρξης του, πλην όμως, αποφασισμένο να ζήσει», έγραψε αρχικά

popi
Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή τα 55α γενέθλιά της.

Η γνωστή δηομσιογράφος γιορτάζει σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της μία φωτογραφία της από την ηλικία των 18.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα, ένα από το παρελθόν κι ένα πιο πρόσφατο και ανέφερε όσα θα έλεγε σήμερα στον 18χρονο εαυτό της, αν τον είχε μπροστά της.

«Εδώ βλέπετε την 18χρονη Πόπη. Ένα κορίτσι που -δεν φαίνεται αλλα- είναι τραυματισμένο στα βάθη της ύπαρξης του, πλην όμως αποφασισμένο να ζήσει. Αν μπορούσα να της μιλήσω από το σήμερα... τι θα της έλεγα; Θα την αγκάλιαζα. Θα της έλεγα ότι είμαι εδώ να την ακούσω, να καταλάβω τον πόνο της, να νοιώσω την αγωνία της. Θα της έλεγα πως η ζωή έχει και πόνο αλλά και χαρές και να μην φοβάται. Ότι θα της συμβούν πολλά δύσκολα ακόμα, αλλά να μην φοβάται. Θα τα καταφέρει. Θα πέφτει και θα σηκώνεται και θα γελάει και θα κλαίει. Θα ζήσει μια ζωή τόσο γεμάτη όσο λίγων. Θα μάθει, θα ταξιδέψει, θα αλλάξει, θα επανεφεύρει τον εαυτό της πολλές φορές. Να μην φοβάται. Θα αγαπήσει πολύ, αλλά να προσέχει που δίνει την αγάπη της. Θα προσπαθήσει με κόπο, θα αργήσει, αλλά τελικά θα αγαπήσει τον εαυτό της. Θα τον φροντίσει. Θα τον αποδεχτεί και θα τον συγχωρεί για όποια λάθη κάνει. Θα συγχωρεί και τους άλλους. Αλλά να μην εσωστρέφει την απογοήτευση της, όταν προέρχεται από τρίτους. Θα τολμήσει όσα θέλει πολύ. Θα είναι αυθεντική. Δεν θα συγκρίνει τον εαυτό της, με κανέναν άλλον. Θα προσφέρει και θα δέχεται. Να μην φοβάται. Θα καταλάβει πως η ζωή είναι υπέροχη με όσα φέρνει και παίρνει, όσα δίνει και όσα ζητάει. Είναι συναρπαστική η ζωή και να την ζήσει. Να μην την αφήνει μόνο να κυλάει. Θα καμαρώσει τρεις κόρες να μεταμορφωνονται σε ωραίες γυναίκες και θα νοιώσει πλήρης όταν ερωτευτεί τον Ettore. Κι όταν θα φτάσει τα 55, θα έχει για την ζωή την περιέργεια και την όρεξη, του 18χρονου εαυτού της. Για μετά τα 55 δεν ξέρω τι να της πω. Μέχρι εδώ φτάσαμε στο σήμερα. Μακάρι να χω μπροστά μου πολλά χρόνια ακόμα, με αυτό το 18χρονο κοριτσάκι ζωντανό και απαιτητικό μέσα μου! Υ.Γ στη δεύτερη φώτο, εγώ εκεί που θα ήθελα να είμαι τώρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τη δημοσίευση:




Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης