Η Ζεντάγια προέτρεψε τον Τομ Χόλαντ να φύγει από το «Uncharted», γιατί φοβόταν τις επικίνδυνες σκηνές

Η Ζεντάγια προέτρεψε τον Τομ Χόλαντ να φύγει από το «Uncharted», γιατί φοβόταν τις επικίνδυνες σκηνές

Όταν ο ηθοποιός της περιέγραψε το σενάριο και τις σκηνές, που χρειάστηκε να γυρίσει, εκείνη τον προέτρεψε να σταματήσει την ταινία, γιατί την θεωρούσε «επικίνδυνη»

holland
Στην τελευταία του ταινία με τίτλο «Uncharted», ο Τομ Χόλαντ δείχνει να έχει «ξεπεράσει τον εαυτό του» στο θέμα των ακροβατικών.

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύθηκε τον SpiderMan πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια του Ρούμπεν Φλάισερ που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν λίγες ημέρες και σε κάποιες σκηνές της ταινίας, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει όλες τις «ακροβατικές» του ικανότητες.


Για παράδειγμα, σε μία από τις σκηνές της ταινίας, πέφτει από ένα αεροπλάνο και ενώ βρίσκεται ακόμα στον αέρα σχεδόν, ένα αμάξι τον χτυπάει.

Αν και ο ίδιος μπορεί να δυσκολεύτηκε, ήταν ενθουσιασμένος με τις επικίνδυνες σκηνές της ταινίες. Η σύντροφός του όμως, η Ζεντάγια δεν φαίνεται να είχε την ίδια γνώμη.

Κλείσιμο
Tom Holland Only Teases Mark Wahlberg When There’s Security Nearby

Όπως αποκάλυψε στο «Late Night With Seth Meyers», την ώρα που εξηγούσε στην αγαπημένη του το σενάριο της ταινίας και της περιέγραφε τις σκηνές δράσης που γύρισε, εκείνη τρομοκρατημένη του είπε ότι πρέπει να σταματήσει από το «Uncharted».

«Της έλεγα για τα γυρίσματα και της περιέγραψα τη σκηνή με το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο, όμως δεν της άρεσε. Μου λέει: "Οκ, ας σταματήσουμε εδώ. Τι στην ευχή είναι αυτή η ταινία; Πρέπει να σταματήσεις"», εξηγεί ο Τομ Χόλαντ.


Ο ηθοποιός όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται τον φόβο της Ζεντάγια. Αντιθέτως, απόλαυσε ιδιαίτερα το «επικίνδυνο» κομμάτι της ταινίας.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Τα ακροβατικά είναι κάτι που πραγματικά απολάμβανα πάντα και έχω δύο καταπληκτικούς κασκαντέρ. Το μότο μας είναι ότι τα πράγματα πρέπει να φαίνονται επικίνδυνα, ενώ είναι ασφαλή», εξήγησε.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης