Το λάθος που έκανε ο Τομ Χόλαντ, όταν ανέλαβε τον ρόλο του Spider-Man και... μετανιώνει ακόμα

Το λάθος που έκανε ο Τομ Χόλαντ, όταν ανέλαβε τον ρόλο του Spider-Man και... μετανιώνει ακόμα

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι ήταν αυτό που θα άλλαζε, αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο

tom_holland
Αν και γνώρισε τεράστια επιτυχία ως Spider Man στην ταινία «Spider-Man: No Way Home», υπάρχει κάτι, για το οποίο ο Τομ Χόλαντ μετανιώνει ακόμα.

Όπως ανέφερε ο 25χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, θεωρεί πως όταν πήρε τον ρόλο, χειρίστηκε εντελώς λάθος την κατάσταση σε σχέση με τον προηγούμενο πρωταγωνιστή της τανίας, τον Άντριου Γκάρφιλντ.


«Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και όταν μου έδωσαν τον ρόλο του Spider-Man να είχα τηλεφωνήσει στον Γκάρφιλντ. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος που δεν το έκανα. Αν για κάτι μετανιώνω στο θέμα αυτού του ρόλου, ήταν ο τρόπος που φέρθηκα στον μεγάλο αυτό ηθοποιό. Αν έλεγαν σε εμένα, ότι μετά τη 2η ταινία μου, τελείωσα με αυτό τον ρόλο και με αντικαθιστούν, θα είχε ραγίσει η καρδιά μου, πραγματικά. Οπότε, θεωρώ ότι ήταν ακόμα χειρότερο, όταν είδε ότι ο νέος που αναλαμβάνει, δεν μπήκε στην διαδικασία να τηλεφωνήσει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Κλείσιμο
Πρόσθεσε στη συνέχεια, πως ευτυχώς του δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του στην τελευταία του ταινία και έτσι ένιωσε σαν να επανόρθωσε για το λάθος του παρελθόντος.

«Ευτυχώς μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να παίξω μαζί του και να συμφιλιωθούμε μέσω του χαρακτήρα μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι ο ρόλος αυτός είναι κάτι που μπορούμε να το μοιραστούμε», δήλωσε ο Τομ Χόλαντ.

tom_holland_andreq

Αποκάλυψε μάλιστα, ποια ήταν η αγαπημένη του στιγμή από την ερμηνεία του συναδέλφου του.

«Εκείνο το βλέμμα στο πρόσωπό του τη στιγμή που σώζει τη Ζεντάγια, είναι πραγματικά ανεκτίμητο. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον και για το γεγονός ότι του δόθηκε και πάλι η ευκαιρία να υπενθυμίσει στον κόσμο πως κι οι δικές του ταινίες ως Spider-Man είναι συναρπαστικές», τόνισε .

FK_IOSzXoAI6Wc3

Αν και αρχικά, είχε τεράστιο άγχος για την συνάντησή του με τον «υπερήρωα», αλλά και την συνεργασία τους, τελικά, όπως είπε κι ο ίδιος, κέρδισε έναν αξιόλογο φίλο.


Ειδήσεις σήμερα:

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ξεπέρασαν τα 95.000 τα κρούσματα στη Γερμανία, κατέληξαν 49 ασθενείς σε μία μερα

Ανήλικος οδηγός πήρε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Σκόπελο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης