Η μαμά του Τομ Χόλαντ ζήτησε από την παραγωγή του Spiderman να τον αφήνουν να πηγαίνει... τουαλέτα

Η μαμά του Τομ Χόλαντ ζήτησε από την παραγωγή του Spiderman να τον αφήνουν να πηγαίνει... τουαλέτα

Η στολή του Spiderman δυσκόλεψε τον ηθοποιό στα γυρίσματα, αλλά η μαμά έλαβε δράση

tom-holland
Ο Τομ Χόλαντ βρέθηκε καλεσμένος στο «Live With Kelly And Ryan», όπου και αποκάλυψε μία αστεία ιστορία, με πρωταγωνίστρια, τη μητέρα του.

Ο 25χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε με τους παρουσιαστές, ότι κάποια στιγμή, η μαμά του τηλεφώνησε κρυφά στους παραγωγούς του «Spider-Man», για να του δίνουν περισσότερα διαλείμματα στα γυρίσματα, για να πηγαίνει στην... τουαλέτα.

Όταν ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, ανέφερε ότι έχει ντυθεί με τη στολή του Spiderman, ο ηθοποιός τον ρώτησε αν το κοστούμι του είχε φερμουάρ. «Και ξέρετε τι εννοώ με το «φερμουάρ», είπε ο Χόλαντ, πριν ξεκινήσει την ιστορία του, αναφέροντας ότι το δικό του κοστούμι δεν είχε.



«Στην πρώτη ταινία, θυμάμαι ότι γυρίζαμε αυτή τη σκηνή στο Μνημείο της Ουάσιγκτον, και ήμουν με το κοστούμι  περίπου 11 ώρες [την ημέρα]. Ήμουν νέος και ήθελα να εντυπωσιάσω στο στούντιο και δεν ήθελα να πιστεύουν ότι χρειαζόμουν διαλείμματα [για τουαλέτα]», είπε αρχικά ο Τομ Χόλαντ.

«Θυμάμαι ότι καλούσα τη μαμά μου στα διαλείμματα και της έλεγα: "Μαμά, δυσκολεύομαι πραγματικά, δουλεύω κάθε μέρα και επειδή φοράω το κοστούμι, δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα" και δύο μέρες αργότερα, ο παραγωγός με πλησίασε και μου είπε: "Πώς είναι τα νεφρά σου;"»



Αφού ο Holland είπε στον παραγωγό ότι τα νεφρά του ήταν καλά και ρώτησε γιατί τον ρωτούσαν, ο παραγωγός απάντησε: «Λοιπόν, μας κάλεσε η μαμά σου...» και συνεχίζει την ιστορία λέγοντας: «Ναι, η μαμά μου κάλεσε το μεγαλύτερο στούντιο στον κόσμο και είπε, "Δώσε στον γιο μου περισσότερα διαλείμματα για τουαλέτα!"»

Δείτε το βίντεο, όπου ο Τομ Χόλαντ περιγράφει την ξεκαρδιστική ιστορία του:


Το παράπονο της μαμάς του Τομ Χόλαντ

Ειδήσεις σήμερα:

Τι λέει ο πατέρας του 16χρονου, θύμα επίθεσης στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Ελαφρά αφυδατωμένος ο 21χρονος Λευκορώσος επιζών του Euroferry Olympia - Διέφυγε τον κίνδυνο ο Βούλγαρος οδηγός

Στο νοσοκομείο 20χρονος μετά από τροχαίο τα ξημερώματα στα Χανιά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης