Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral

Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral

Η διάσημη ηθοποιός πηγαίνει πίσω τον χρόνο και προκαλεί χαμό με το «καλημέρα» στη γνωστή πλατφόρμα - Δείτε το βίντεο

lohan1
Η Λίντσεϊ Λόχαν, έγινε μέλος του TikTok και το εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο. Η διάσημη ηθοποιός, ανέβασε το πρώτο της βίντεο, στο οποίο αναβιώνει μία από τις σκηνές της ταινίας Parent Trap, στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Στην ταινία, που κυκλοφόρησε το 1998, η Λίντσεϊ έπαιζε το ρόλο των διδύμων Άννι και Χάλι - που χωρίστηκαν ως μωρά, όταν οι γονείς τους χώρισαν και αργότερα ξανασυναντήθηκαν σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση. Στη συνέχεια συνωμοτούν για να τα ξαναβρούν στους γονείς τους και τα κατάφεραν! Στο βίντεο που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, η Λίντσεϊ Λόχαν, πηγαίνει πίσω τον χρόνο και γίνεται ξανά η Άνι και η Χάλι.



«Ναι, θέλεις να μάθεις τη διαφορά μεταξύ μας;» λέει ως Χάλι και στη συνέχεια αλλάζει, γίνεται Άννι και απαντά στην αδερφή της: «Εγώ έχω μάθημα και εσύ όχι». «Το άκουσες εδώ πρώτα», έγραψε στη λεζάντα η Λόχαν.

Η συγκεκριμένη σκηνή, είναι η στιγμή που η Χάλι και η Άννι έρχονται αντιμέτωπες στην ξιφασκία. «Δεν ένιωθα ότι δούλευα. Απλώς ένιωθα σαν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία για μένα και πολύ διασκεδαστική. Οι γονείς μου χώριζαν τη στιγμή που συνέβαινε όλο αυτό και με διευκόλυνε πολύ να
παίξω αυτούς τους χαρακτήρες που το ανακάλυπταν» ανέφερε η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επανένωσης του καστ του «The Parent Trap».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok η Λίντσεϊ Λόχαν

Κλείσιμο
@lindsaylohan you heard it here first. #theparenttrap ♬ original sound - MD

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης