Κοψοχρονιά λόγω... φαντάσματος πούλησε το αρχοντικό του ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη βρετανική εξοχή

Κοψοχρονιά λόγω... φαντάσματος πούλησε το αρχοντικό του ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη βρετανική εξοχή

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι το δωμάτιο της μικρής του κόρης ήταν στοιχειωμένο - Έφερε παπά, έκανε διάφορα ξόρκια, αλλά η κόρη του έλεγε πως το φάντασμα κυκλοφορούσε ακόμη, οπότε έβγαλε το σπίτι στο σφυρί

ROBBIE_WILLIAMS2
H  βρετανική εξοχή με τα μνημειακά αρχοντικά και τους πύργους είναι το απόλυτο must για κάθε celebrity. Οι διάσημοι ξοδεύουν εκατομμύρια για να αποκτήσουν αλλά και να ανακαινίσουν τα αρχοντικά τους, προσλαμβάνουν πολυπληθές προσωπικό και ζουν το δικό τους μίνι Downton Abbey.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Ρόμπι Γουίλιαμς όταν, πριν από μερικά χρόνια, το 2008, αγόρασε την έπαυλη Compton Bassett House στο Wiltshire. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης σκέφτηκε πως θα ήταν ένα ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του,  Τέντι, ΤσάρλτονΚολέτ και Μπο που έχει αποκτήσει μαζί με την Άιντα Φιλντ, πρώην κριτή του βρετανικού X-factor.

Μόνο, που λογάριαζε χωρίς να λάβει υπόψιν του, τους προηγούμενους ενοίκους του αρχοντικού. Ένα βράδυ η 9χρονη κόρη του, Τέντι, ξύπνησε τσιρίζοντας κι έτρεχε στους διαδρόμους του σπιτιού, φωνάζοντας ότι είδε κάποιο φάντασμα!

Compton_Bassett_House_2
Compton_Bassett_House_3
Compton_Bassett_House_4

Και μπορεί μεν οι Γουίλιαμς να άλλαξαν δωμάτιο στη μικρή και να φώναξαν παπά για να ξορκίσει το κακό, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον Ρόμπι Γουίλιαμς, το φάντασμα δεν πτοήθηκε.

Κλείσιμο
Εγκαταστάθηκε στο υπνοδωμάτιο της μικρής και συνέχισε να βολτάρει κάθε βράδυ στους διαδρόμους του αρχοντικού. Το αποτέλεσμα ήταν η οικογένεια να ξεχάσει το όνειρο ζωής στη βρετανική εξοχή και να πουληθεί το σπίτι και το κτήμα κοψοχρονιά (μαζί με το φάντασμα) για 6,5 εκατομμύρια λίρες.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε αγοράσει το Compton Bassett House έναντι 8,1 εκατομμυρίων λιρών το 2008. Έκτοτε και οι τιμές έχουν ανέβει, τουλάχιστον κατά 20% και επένδυσε μεγάλα ποσά σε ανακαίνιση και επέκταση του αρχοντικού.
Compton_Bassett_House_5
Compton_Bassett_House_6
Compton_Bassett_House_7
Compton_Bassett_House_8
Compton_Bassett_House_9
Compton_Bassett_House_10
Compton_Bassett_House_11
Compton_Bassett_House_12
Compton_Bassett_House_13
Compton_Bassett_House_14
Compton_Bassett_House_15
Compton_Bassett_House_16
Compton_Bassett_House_17

To αρχοντικό είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, 5 καθιστικά και πισίνα. Διαθέτει επίσης, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, σταύλους και βρίσκεται μέσα σε ένα κτήμα 300 στρεμμάτων. Βρίσκεται στο Wiltshire στην Νότια Αγγλία ανάμεσα στο Μπρίστολ, το Μπαθ και το Σαουθάμπτον.


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο

Ίντερ-Γιουβέντους 2-1: Με buzzer-beater του Σάντσες στο 121' το Super Cup στους «νερατζούρι» - Δείτε τα γκολ

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βορειοδυτικά της Ικαρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης