Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο

Η ρεβάνς των Μαχητών, η επίθεση στον αγρότη, το μαγιό του Χρανιώτη, η «βόμβα» του Πιλίδη και η ανακούφιση της Σταματοπούλου

paraskeyh
Έρωτες, ζήλιες, εντάσεις, «στημένοι» αγώνες, έπαθλο φαγητού και αποχώρηση. Λίγο απ’ όλα είχε το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1), με τους Μαχητές να παίρνουν ρεβάνς για τις 3 συνεχόμενες ήττες τους και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού, αλλά να χάνουν και έναν παίκτη τους, καθώς από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ διανύει την 3η του εβδομάδα και οι σχέσεις των παικτών έχουν πάρει… φωτιά.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν 7 και συγκεκριμένα οι Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου,  οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την ομάδα των Διασήμων και οι Παρασκευή Σταματοπούλου και Σταμάτης Καλαφατάς από την ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο το θέμα της αποχώρησης ενός εξ αυτών είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη, οι καβγάδες του με τον Γιωρίκα Πιλίδη και η σχέση και τα φιλιά με την Μυριέλλα Κουρέντη είχαν βαρύνει το κλίμα στους Μαχητές απέναντι στον αγρότη, με τον ίδιο να θεωρεί ότι η ομάδα έχει αρχίσει να ζηλεύει και να βγάζει άλλα χούγια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3vxneiq8eh-sf)
Κλείσιμο


Την ίδια ώρα εντάσεις προκάλεσε και η αποκάλυψη του Κατσαούνη για "στημένο" παιχνίδι από την ομάδα των Μαχητών, προκειμένου να φύγει η Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία έδωσε εξηγήσεις στην κάμερα για την απόφασή της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3w1hebqtyp-sf)


Διάσημοι και Μαχητές άφησαν πίσω τους τις έριδες όταν κλήθηκαν στο στίβο μάχης για ακόμα έναν αγώνα με επαθλό το φαγητό. Οι τρεις σερί νίκες των κόκκινων είχαν φέρει αρκετή πείνα στους μπλε και αυτό βγήκε στον αγώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3w4k9a2sdl-sf)


Οι Διάσημοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Ρουβά, όμως η Ασημίνα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μαχητές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3wbnoy18qp-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3yvdsvqt0h-sf)


Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 5-4, με τους Μαχητές να παίρνουν τα πάνω τους και να ρίχνουν… σκόνη στους αντιπάλους τους κάνοντας το 9-4.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3z88ou5vqh-sf)


Η Ευριδίκη μπορεί να σταμάτησε το τρελό σερί των κόκκινων, όμως ο Σάββας έδωσε τέλος στον αγώνα γράφοντας το 10-5 και κάνοντας το… τραπέζι στους Μαχητές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3zaysklgbt-sf)


Η επόμενη ημέρα βρήκε τη Μυριέλλα να κάνει tai chi και τις Ναυσικά και Αθηνά βουτιές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3zst763ywp-sf)


Σε μια από τις βουτιές η Σοφιάννα Αβραμάκη βρήκε το προ τετραετίας χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3zko36kvtl-sf)


Τα… τσεκούρια του πολέμου βγήκαν ξανά στο Συμβούλιο εκεί οπού όλοι οι Μαχητές τα είχαν με τον Γιώργο Κατσαούνη και την αποκάλυψή του για στημένο αγώνα από όλη την ομάδα του στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, προκειμένου να βγει υποψήφια η Παρασκευή Σταματοπούλου, όπως επιθυμούσε και η ίδια. Σύσσωμη η ομάδα του έγινε έξαλλη με τη στάση του αγρότη από τα Φάρσαλα, με τον Σάββα Κάλφα να τον κατηγορεί για εσχάτη προδοσία απέναντι στους συμπαίκτες του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch40av9hzdo9-sf)


«Βόμβα» έριξε και ο Γιωρίκας Πιλίδης, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για στημένους αγώνες με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην πάλη να αποκαλύπτει με απόλυτη ειλικρίνεια ότι του είχε ζητηθεί να στήσει αγώνα σε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch40ii1mhgk1-sf)


Ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, με κάποιους να δείχνουν πως δεν την δέχονται.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch40kqk1c2nt-sf)


Οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση τοποθετήθηκαν πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που θα  έμπαινε στη βάρκα της επιστροφής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch40of6sjffl-sf)


Τελικά το τηλεοπτικό κοινό έκανε το χατίρι στην Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία αρχικά είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν σε περίπτωση ήττας κι αυτός ήταν ο λόγος που προκλήθηκε πανικός με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης, με την ίδια να δείχνει ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3y94sftukp-sf)


«Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι» δήλωσε η Παρασκευή.


Ειδήσεις σήμερα:

ΑΣΟΕΕ: Συνελήφθησαν έξι άτομα την ώρα που προσπαθούσαν να «στήσουν» στέκι

Ευγένιος Τριβιζάς: «Φαντάζομαι το 2022 με ένα ουράνιο τόξο να το στεφανώνει»

Μάγια Αγγέλου: Η πρώτη μαύρη γυναίκα με το ελληνικό όνομα σε αμερικανικό νόμισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης