Έμιλι Ρατακόφσκι: Πληρώθηκα 25.000 δολ. για να πάω στο Super Bowl μαζί με Μαλαισιανό επιχειρηματία

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πληρώθηκα 25.000 δολ. για να πάω στο Super Bowl μαζί με Μαλαισιανό επιχειρηματία

Η 30χρονη καλλονή περιγράφει τα πάρτι με τους πλούσιους ώριμους άνδρες και «τα κορίτσια της διασκέδασης» όπου σύχναζε παλαιότερα - O Low Taek Jho καταζητείται διεθνώς αφού αντιμετωπίζει οχτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος σε σχέση με το πολύκροτο σκάνδαλο 1MDB

emily-ratajkowski3
Η Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι κάποτε την πλήρωσαν 25.000 δολάρια για να εμφανιστεί στο Super Bowl μαζί με τον Μαλαισιανό επιχειρηματία Low Taek Jho, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει οχτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος σε σχέση με το πολύκροτο σκάνδαλο 1MDB.

Μιλώντας στο The Sunday Times Magazine, το μοντέλο αναφέρθηκε στην κοινή της εμφάνιση με τον 40χρονο «Jho Low», όπως αποκαλείται ευρέως ο επιχειρηματίας, λέγοντας ότι επρόκειτο για επαγγελματική υποχρέωση.

Στην ίδια συνέντευξη η 30χρονη μητέρα ενός παιδιού εξήγησε ότι «δεν τη σόκαρε καθόλου» το σκάνδαλο του Τζέφρι Έπσταϊν, αφού τα πολυτελή πάρτι όπου πήγαινε παλαιότερα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella ήταν γεμάτα από ισχυρούς ώριμους άνδρες και «κορίτσια διασκέδασης». «Σε πολλές εμπειρίες που είχα στην Coachella, ή άλλες παρόμοιες, η συναλλαγή δεν προσδιοριζόταν. Οι όροι της συμφωνίας δεν δηλώνονταν. Αργότερα έμαθα ότι προσκαλούσαν κορίτσια που δεν είχαν λεφτά για φαγητό σε εντυπωσιακά εστιατόρια στο Λος Άντζελες. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για να έρθουν, και πρόκειται για χειραγώγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρατακόφσκι.




«Έχω γίνει μάρτυρας αυτής της κατάστασης σε πολλές μορφές. Αμέσως πριν την πανδημία πήγα σε ένα καινούργιο nightclub και ήταν σχεδόν άδειο. Ξαφνικά, περίπου 10 μοντέλα - που αν δεν ήταν ανήλικα είχαν κλείσει μόλις τα 18 - κατέφθασαν μαζί με έναν τύπο. Τότε σκέφτηκα ότι εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα: όμορφα κορίτσια σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες που πληρώνουν έμμεσα για τις έχουν εκεί κοντά τους», συμπλήρωσε η καλλονή.

Κλείσιμο
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της My Body που κυκλοφορεί αύριο, Τρίτη, η 30χρονη αναφέρθηκε σε επώδυνες εμπειρίες του παρελθόντος, όπως η σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ το 2011, και οι ανάρμοστες χειρονομίες του Ρόμπιν Θικ στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Blurred Lines το 2013. «Αυτές ήταν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι επειδή με έκαναν να αισθάνομαι ότι δεν είχα τον έλεγχο της ζωής μου, και φοβόμουν να το παραδεχτώ αυτό», είπε χαρακτηρτιστικά το μοντέλο.



Η 30χρονη επίσης περιέγραψε την πρώτη σεξουαλική εμπειρία της ζωής της, που ήταν τραυματική, αφού ο 16χρονος τότε φίλος της εξανάγκασε τη 15χρονη Έμιλι να κάνουν σεξ ενώ εκείνη ήταν υπερβολικά μεθυσμένη για να αρνηθεί. «Το να κατονομάσω αυτό που συνέβη με τον Όουεν ήταν μια ιδιαίτερα θεραπευτική εμπειρία... Επρόκειτο για μη συναινετικό σεξ. Ήμουν τόσο νέα. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ σεξ. Ξέρω πάρα πολλές νεαρές γυναίκες που οι πρώτες τους σεξουαλικές εμπειρίες είναι στα πρόθυρα του εξαναγκασμού».



Η Ρατακόφσκι αναφέρθηκε επίσης στον ερχομό του πρώτου της παιδιού στη ζωή της, εξηγώντας ότι ήταν μία εμπειρία που τη «μεταμόρφωσε». Η εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννας του μικρού Σιλβέστερ Απόλο Μπερ - ο οποίος σήμερα είναι 8 μηνών - την υποχρέωσε να πάψει να προσπαθεί να έχει συνεχώς τον έλεγχο και να «παραδοθεί» στη μητρότητα, κάτι που άλλαξε τη ζωή της, όπως επισημαίνει.







Με πληροφορίες από Daily Mail


Ειδήσεις σήμερα:

Στη δίνη του κυκλώνα της πανδημίας η ανατολική Ευρώπη καθώς ο πλανήτης ξεπερνά τα 250 εκατ. κρούσματα

Σύγκριση των χαπιών Merck και Pfizer: Ποιο «δουλεύει» καλύτερα;

Κατέληξε ο πεζός που παρασύρθηκε από ταξί έξω από τη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης