Έμιλι Ρατακόφσκι - «Χαμός» στο Twitter για τη νέα φωτογραφία με τον γιο της: «Τα μωρά δεν είναι αξεσουάρ»

Έμιλι Ρατακόφσκι - «Χαμός» στο Twitter για τη νέα φωτογραφία με τον γιο της: «Τα μωρά δεν είναι αξεσουάρ»

Οι followers της αντέδρασαν για τον τρόπο που κρατάει το μωρό σαν να είναι αξεσουάρ - «Έξαλλος» ο Πιρς Μόργκαν: «Θα χαρώ να σου δώσω συμβουλές, Έμιλι»

ratajkowski
Το τελευταίο διάστημα η Έμιλι Ρατακόφσκι μοιράζεται συχνά στο Instagram φωτογραφίες με τον γιο της, ο οποίος ήρθε στην ζωή πριν από περίπου τέσσερις μήνες, προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ της μητρότητάς και της ζωής μίας influencer.

Το μοντέλο και νέα μαμά, ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία στο Instagram, όπου φοράει το μπικίνι της και κρατάει τον γιο της στο ένα χέρι. Και οι δύο φοράνε μαγιό σε ασορτί χρώματα. Η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral, όμως οι αντιδράσεις του κοινού, δεν ήταν όλες καλές και για αυτό ευθύνεται ο τρόπος, με τον οποίο κρατάει το μωρό της.



Μάλιστα, η πρώτη σκληρή κριτική προέρχεται από έναν πολύ διάσημο Βρετανό δημοσιογράφο, ο οποίος δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει την άποψή του για όλες τις «περσόνες», που δρουν αντίθετα από τα δικά του πρότυπα. Ο λόγος φυσικά, για τον Πιρς Μόργκαν, τον άσπονδο εχθρό της Μέγκαν Μαρκλ.

Με ένα post του στο Twitter, ο δημοσιογράφος κατακεραυνώνει την Έμιλι Ρατακόφσκι, που κρατάει το μωρό της «σαν να είναι αξεσουάρ». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν κρατάνε έτσι τα μωρά, Έμιλι και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Θα χαρώ να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν το χρειάζεσαι».

Κλείσιμο


Αμέσως, το Twitter «πήρε φωτιά» και οι χρήστες έσπευσαν να συμφωνήσουν με τον Μόργκαν, ότι η διάσημη influencer μάλλον ξέχασε πως κρατάει ένα μωρό και όχι ένα τσαντάκι. Ένας χρήστης μάλιστα έγραψε: «Τέρμα το κλασσικό σκυλάκι στην κουβέρτα του. Το νέο αξεσουάρ στις φωτογραφίες των influencers είναι ένα μωρό ντυμένο εννοείται στα ίδια χρώματα», εκφράζοντας έτσι την ειρωνεία του για την κίνηση της Ρατακόφσκι.


Ειδήσεις σήμερα: 

Roland Garros - Τσιτσιπάς: Ξανά στους «4» - Ισοπεδωτικός απέναντι στον Μεντβέντεφ

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος εφοπλιστή - Πού ψάχνουν οι αναλυτές τη λύση του μυστηρίου

Κορωνοϊός: Έρχεται η ώρα των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των «διευκολύνσεων» για εμβολιασμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης