Τζέφρι Έπσταϊν: «Με εξέδιδε, με βίαζε, με κακοποιούσε», λέει θύμα σε ανώνυμη καταγγελία

Τζέφρι Έπσταϊν: «Με εξέδιδε, με βίαζε, με κακοποιούσε», λέει θύμα σε ανώνυμη καταγγελία

Για να την δελεάσει της υποσχέθηκε δουλειά στη Νέα Υόρκη - Ήταν «αιχμάλωτή» του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή για επτά χρόνια

mmm
Ένα ακόμη θύμα του παιδόφιλου, Τζέφρι Έπσταϊν, κατέθεσε έγγραφα στο Δικαστήριο του Μανχάταν στα οποία καταγγέλλει  τον δισεκατομμυριούχο χρηματιστή για κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος της επανειλημμένα από όταν ήταν ανήλικη και φοιτούσε ακόμη στο Λύκειο.

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη με το ψευδώνυμο Άλις Πόε και κατέθεσε ανώνυμα αγωγή σε βάρος του. Το παρόν περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των περισσότερων από 200 γυναικών που έπεσαν θύματα των δραστηριοτήτων σωματεμπορίας του Έπσταϊν.

Στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο Τζέφρι την προσέγγισε όταν ήταν ανήλικη και της προσέφερε εργασία στη Νέα Υόρκη, καθώς η ίδια βρισκόταν σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Όπως σημειώνει, η ανάγκη για χρήματα την έκανε να τον εμπιστευθεί, χωρίς να φαντάζεται τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Σε μία μακροσκελή κατάθεση ανέφερε - μεταξύ άλλων- ότι μόλις έφτασαν στη Νέα Υόρκη άσκησε πάνω της βία και στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά. Έμεινε «αιχμάλωτη» του Έπσταϊν για επτά ολόκληρα χρόνια, από το 2003 μέχρι το 2010. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό, την εξέδιδε, την βίαζε και την κακοποιούσε συστηματικά.

Μία δεκαετία μετά τη λήξη του εφιάλτη της, η «Άλις» κατέθεσε και την δική της αγωγή. Υπενθυμίζεται ότι ο ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταδικαστεί για σωματεμπορία και σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων γυναικών και ανήλικων παιδιών. Εν τέλει φυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2019, αλλά ένα μήνα αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του.


Ειδήσεις σήμερα: 


Βρετανία: Συναγερμός στο Πλίμουθ - Για περιστατικό με «αρκετούς νεκρούς και τραυματίες» μιλά η αστυνομία - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Μία γυναίκα νεκρή και 18 τραυματίες εξαιτίας έκρηξης σε αστικό λεωφορείο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης