«Απογοητευτικός και αγενής ο Μπρους Γουίλις, η χειρότερη συνέντευξη» - Δημοσιογράφος «καίει» τον ηθοποιό

«Απογοητευτικός και αγενής ο Μπρους Γουίλις, η χειρότερη συνέντευξη» - Δημοσιογράφος «καίει» τον ηθοποιό

Η νεαρή δημοσιογράφος δεν πέρασε καλά κατά την συνάντησή τους - «Δεν ήθελε να μιλήσει για τίποτα, ήταν συνέχεια κατσουφιασμένος,  εκνευριστικός και καθόλου ευγενικός»

willis
Η Μάρθα Φράνκελ ήταν ενθουσιασμένη, όταν της είπαν ότι θα χρειαστεί να πάρει συνέντευξη από τον Μπρους Γουίλις, όμως δεν ήξερε τι την περίμενε.

Πίσω στο 1996, όταν ακόμα έγραφε για το site Movieline, η νεαρή δημοσιογράφος έπρεπε να συναντηθεί με τον ηθοποιό, προκειμένου να της μιλήσει για την συμμετοχή του τότε στην ταινία Last Man Standing.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο podcast «Haileywood», φάνηκε εξ αρχής ότι δεν θα είχαν καλή συνεννοήση. «Του πήρε εννέα μέρες να μου απαντήσει και να συμφωνήσει στην συνέντευξη. Εγώ περίμενα και ήμουν συνεχώς stand by. Τελικά, μετά από τόσες μέρες μου είπε να συναντηθούμε», αναφέρει αρχικά.

Κλείσιμο


Κανένα όμως, από τα μέρη που διάλεξε η δημοσιογράφος δεν φαινόταν «το κατάλληλο» στα μάτια του ηθοποιού. Όπως εξηγεί, εκείνη αρχικά του πρότεινε να κάνουν κάτι διασκεδαστικό, προκειμένου να μπορέσει να αναδείξει την καλύτερη πλευρά του και να τον γνωρίσει καλύτερα, έτσι τον κάλεσε σε ένα παιχνίδι πόκερ με την ομάδα του management. Εκείνος φυσικά, αρνήθηκε. Και μάλιστα, όχι μόνο για την παρτίδα πόκερ, αλλά απέρριψε όλα τα μέρη που του πρότεινε εκείνη.

«Δεν του άρεσε τίποτα κι ένιωθα σαν να με μειώνει για τις επιλογές μου. Τελικά, διάλεξε εκείνος ένα εστιατόριο, όμως δε ήταν στο Λονδίνο, όπου εξυπηρετούσε κι εμένα, αλλά στο Ουίνσδορ. 30 μίλια δηλαδή μακριά. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά τελικά πήγα και όπως είδα την τελευταία στιγμή, είχε κλείσει όλο το εστιατόριο», αναφέρει.



Δεδομένης της αναγνωρισιμότητάς του, ο ηθοποιός δεν ήθελε να τον αναγνωρίζουν, όταν βρισκόταν έξω και φυσικά, απέφευγε με κάθε τρόπο την δημοσιότητα. «Είχε κλείσει ολόκληρο το εστιατόριο μόνο για εμάς. Επειδή όπως μου εξήγησε, δεν θέλει να του ζητούν αυτόγραφα. Αλλά να σας πω την αλήθεια, επειδή πολλές φορές βγήκε και ξαναμπήκε μέσα, κανείς δεν κατάλαβε ποιος είναι», εξηγεί η Μάρθα Φράνκελ.

Καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς, ο ηθοποιός φαινόταν σαν να βρισκόταν εκεί με το ζόρι, ενώ για ό,τι κι αν τον ρωτούσε η δημοσιογράφος, εκείνος έβρισκε μία δικαιολογία για να μην συζητήσει. «Δεν ήθελε να μιλήσει για τίποτα. Ήταν πολύ κατσουφιασμένος. Απέφευγε τα πάντα και ήταν εκνευριστικός. Τον είχα δει σε άλλη φάση και δεν ήταν έτσι. Ήξερα ότι ίσως μπορεί να γίνει αστείος, αλλά τελικά δεν στάθηκα τυχερή», αναφέρει.

Τίποτα όμως, από όλα αυτά δεν την εξόργισε περισσότερο από την συμπεριφορά του στους σερβιτόρους του εστιατορίου. «Δεν σεβάστηκε την προσοχή που μας έδωσαν, δεν ήταν καν ευγενικός μαζί τους», εξηγεί, ενώ τονίζει πως δεν άφησε καν φιλοδώρημα.



«Είχε την δυνατότητα να κλείσει για εμάς ολόκληρο το εστιατόριο, για να μην τον ενοχλήσει κανείς, όμως δεν μπορούσε να αφήσει φιλοδώρημα για το σέρβις; Ήταν απογοητευτικό. Περίμενα από έναν άνθρωπο με οικονομική άνεση να είναι πιο ευγενικός», τόνισε εκνευρισμένη.

Η δημοσιογράφος έκλεισε την συνέντευξη, χαρακτηρίζοντάς την «απογοητευτική και εφιαλτική». «Νομίζω ότι πρόκειται για την πιο αμήχανη έξοδο της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:


Hellbound: Νέα κορεάτικη σειρά - Θα ξεπεράσει το Squid Game;


Τα Καλλιστεία πωλήθηκαν και επιστρέφουν


Νίκος Ψαρράς: Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης