Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φωτογραφίζεται ξανά τόπλες και διαψεύδει ότι είναι έγκυος ή ότι έκανε αυξητική στήθους

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φωτογραφίζεται ξανά τόπλες και διαψεύδει ότι είναι έγκυος ή ότι έκανε αυξητική στήθους

Η 39χρονη ποπ σταρ εξηγεί στους φαν της γιατί το τελευταίο διάστημα ποστάρει φωτογραφίες με λιγοστά ρούχα και πώς αυτό βοηθάει την ψυχολογία της...

britney_spears_post_art
Νέες τόπλες φωτογραφίες της δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον λογαριασμό της στο Instagram, χρησιμοποιώντας μάλιστα αυτήν την ευκαιρία για να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι δεν έκανε αυξητική επέμβαση στο στήθος της, ούτε είναι έγκυος.

Όπως επισημαίνει στη λεζάντα της ανάρτησής της η 39χρονη, ο λόγος που το στήθος της εμφανίζεται ιδιαίτερα πλούσιο στις φωτογραφίες που πόσταρε είναι απλός: πρόκειται για επιπλέον κιλά που έχει πάρει επειδή τελευταία τρώει πολύ.

Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μοιράστηκε πριν από μερικές ώρες με τους 33 εκατομμύρια followers της στο Instagram, η ξανθιά τραγουδίστρια φοράει το κάτω μέρος ενός λευκού μπικίνι και κόκκινες μπότες. Το στήθος της είναι γυμνό και το καλύπτει με τα χέρια της, ενώ σε μερικές πόζες χρησιμοποιεί και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.



Στην εκτενή ανάρτησή της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξηγεί στους φαν της γιατί το τελευταίο διάστημα ποστάρει φωτογραφίες της με λιγοστά ρούχα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον τρόπο σκέψης της. Εξηγώντας ότι οι εμφανίσεις της στην σκηνή την έκαναν στο παρελθόν να αισθάνεται ντροπή για το σώμα της, η 39χρονη γράφει: «Γεννήθηκα γυμνή και πιστεύω ειλικρινά ότι σήκωνα το βάρος τους κόσμου στους ώμους μου, κάτι που με έκανε να έχω αυτήν την εικόνα για τον εαυτό μου. Ήθελα να δω τον εαυτό μου πιο ελαφρύ... γυμνό... όπως ήμουν όταν γεννήθηκα. Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες - είναι τρελό πώς λειτουργεί η ψυχολογία - βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή του μορφή. Είναι σαν μία απόδειξη ότι ο πόνος... τα δάκρυα και τα βάρη που σήκωνα δεν είναι ο πραγματικός εαυτός μου».

Κλείσιμο
britn
britney_2


«Είμαι μια γυναίκα... μια όμορφη... ευαίσθηση γυναίκα και χρειάζομαι να βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή μορφή μου» προσθέτει η Σπίαρς και τονίζει ότι δεν έχει πρόθεση να φωτογραφίζεται τόπλες για την υπόλοιπη ζωή της, καθώς αυτό θα γινόταν βαρετό, αλλά αυτήν την περίοδο είναι κάτι που βοηθά την ψυχολογία της.

Η 39χρονη παραδέχτηκε επίσης ότι βρήκε... ξεκαρδιστικά τα σχόλια «Free Britney» σε μία παλαιότερη ανάρτησή της, όπου πόζαρε ξανά τόπλες. Αναφερόμενη στην καμπάνια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από φαν της που ζητούσαν να «ελευθερωθεί» από το νομικό καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα πολύ βαθύτερο νόημα στο κίνημα από εκείνο που φαντάζεστε... οι φαν μου ήταν πάντα καταπληκτικοί και σας αγαπάω όλους!».

briney_3
briney_4
briney_5




Ειδήσεις σήμερα: 

Αφγανιστάν: Αλλόκοτες σκηνές με Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια

Παραμένει στη ΜΕΘ ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο - Η ανάρτηση της συζύγου του

Καιρός: Νέα σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές στα βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης