Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Τρελή» την βγάζει ο πατέρας της - «Είναι εγκλωβισμένη σε μια χρυσή φυλακή», λέει πρώην σωματοφύλακας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Τρελή» την βγάζει ο πατέρας της - «Είναι εγκλωβισμένη σε μια χρυσή φυλακή», λέει πρώην σωματοφύλακας

Κατέθεσε έγγραφα στο δικαστήριο που υποστηρίζουν ότι είναι ψυχικά διαταραγμένη - Για ψευδείς κατηγορίες κάνει λόγο η δημοφιλής τραγουδίστρια

britney-main1
Μετά την «επανάσταση» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά του συμφώνου που προβλέπει να κατέχει ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, την πλήρη κηδεμονία της και συνάμα να καθορίζει τα χρήματα, τα δικαιώματα, τη ζωή της, ο ίδιος τώρα περνά στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντάς την ως «ψυχικά διαταραγμένη».

Ο Τζέιμι υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η κόρη αντιμετωπίζει προβλήματα με την πνευματική της υγεία και ότι χρειάζεται επείγουσα νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική. «Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ελέγχω τις ενέργειες και τις αποφάσεις της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της, τον οποίο κατηγορεί η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ για κατάχρηση του δικαιώματος της κηδεμονίας της.

britneyspears


Την περασμένη Παρασκευή, ο συνήγορος υπεράσπισης του Τζέιμι κατέθεσε έγγραφα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες στα οποία αναγράφονταν οι προσπάθειες για την αναζήτηση βοήθειας σχετικά με τις ψυχιατρικές ανάγκες της Μπρίτνεϊ. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι εκείνη είχε αρνηθεί να λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, καθώς επίσης και να επισκεφθεί τους γιατρούς που την επέβλεπαν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί  η απώλεια του ελέγχου του εαυτού της.

Ως απάντηση στους ισχυρισμούς του πατέρα της, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για ψευδείς κατηγορίες που στόχο έχουν την παραποίηση της πραγματικότητας. Στη συνέχεια, ο πρώην σωματοφύλακας της ποπ τραγουδίστριας σε κατάθεσή του σχολίασε: «Είναι σαν εγκλωβισμένη μέσα σε μία χρυσή φυλακή», καθώς ο έλεγχος που της ασκείται φτάνει σε ακραίο σημείο, αφού καταγράφονται μέχρι και  οι τηλεφωνικές της κλήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμι Σπίαρς ασκεί το δικαίωμα της γονικής επιτήρησης επί της Μπρίτνεϊ εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία -συγκεκριμένα από το 2008- το οποίο μάλιστα φέρεται να έχει καταχραστεί. Τον περασμένο Ιούνιο η σταρ της ποπ τον κατηγόρησε επίσημα για κατάχρηση του δικαιώματος και τον οδήγησε στα δικαστήρια. Έκτοτε, ο συνήγορος της, Μάθιου Ρόουζενγκαρτ, αγωνίζεται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απομάκρυνση της πελάτισσάς του από τα «δεσμά» του πατέρα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: O «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τα μετάλλια - Ποιος προηγείται

Φωτεινή Δάρρα: Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή

Φωτιά στην Αττική: Πάνω από 300 σπίτια με ζημιές - «Χάσαμε τις περιουσίες μας» λένε οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης