Αφγανιστάν: Αλλόκοτες σκηνές με Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια

Αφγανιστάν: Αλλόκοτες σκηνές με Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια

Παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται την ώρα που χιλιάδες συμπατριώτες τους αγωνιούν και πασχίζουν να βρουν τρόπο διαφυγής από τη χώρα

taliban_amusement_park_m
Την ώρα που χιλιάδες Αφγανοί και Αφγανές αγωνιούν για την επόμενη μέρα μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τρόπο διαφυγής από τη χώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένα βίντεο που δείχνουν μαχητές του πολιτικο-θρησκευτικού κινήματος να... διασκεδάζουν σε λούνα παρκ και γυμναστήρια, γιορτάζοντας τη «νίκη» τους.

Κλιπ που ανέβασε στο Twitter o ρεπόρτερ του Reuters Χαμίντ Σαλίζι, ο οποίος ζει στην Καμπούλ, δείχνουν μια ομάδα Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ στην πόλη, παίζοντας με τα συγκρουόμενα και ανεβαίνοντας ακόμα και στα αλογάκια του καρουζέλ.



Στα παράξενα βίντεο, Ταλιμπάν διαφόρων ηλικιών εμφανίζονται να γελούν και να οδηγούν τα αυτοκινητάκια στην πίστα με τα συγκρουόμενα, κάποιοι κρατώντας μάλιστα και το όπλο τους. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο «καρουζέλ» του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά.

Κλείσιμο



Ακόμα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φέρεται να τραβήχτηκε στο γυμναστήριο του προεδρικού μεγάρου της Καμπούλ, μετά την κατάληψή του από Ταλιμπάν. Στο κλιπ νεαροί μαχητές εμφανίζονται να δοκιμάζουν τα όργανα και τα βάρη, γελώντας και τραβώντας φωτογραφίες.





Ειδήσεις σήμερα: 

Παραμένει στη ΜΕΘ ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο - Η ανάρτηση της συζύγου του

Καιρός: Νέα σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές στα βόρεια

«Σπριντ» από την εφορία για τις επιστροφές φόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης