Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη νίκη της τραγουδίστριας στο δικαστήριο για την υπόθεση της κηδεμονίας της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη νίκη της τραγουδίστριας στο δικαστήριο για την υπόθεση της κηδεμονίας της

Η ζωή και ο έλεγχος της περιουσίας της παραμένουν στα χέρια του πατέρα της

britney-main1
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία συνεχίζει να είναι υπό τον έλεγχο του πατέρα της, το πρωί της Τετάρτης η τραγουδίστρια έλαβε την πρώτη της -μικρή ίσως- νίκη.

Το αίτημα της μητέρας της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να επιτραπεί στην κόρη της να προσλάβει τον δικό της δικηγόρο, προκειμένου να την υπερασπιστεί, μάλλον «έπιασε τόπο».



Η απόφαση του δικαστηρίου επέτρεψε τελικά στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς να επιλέξει τον δικηγόρο της και εκείνη προσέλαβε τον Μάθιου Ρόζενγκαρτ, έναν από τους διασημότερους και πιο επιτυχημένους δικηγόρους του Χόλιγουντ και πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα.

Η δικαστής Μπρέντα Πένι, έπειτα από έναν μεγάλο κατάλογο αιτημάτων, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει, ενέκρινε την παραίτηση του εώς τώρα δικηγόρου της Μπρίτνεϊ, Σάμουελ Ίνχαμ, καθώς και της εταιρείας διαχείρισης της περιουσίας της, Bessemer Trust. Μοναδικός συντηρητής των οικονομικών συναλλαγών της τραγουδίστριας πλέον, είναι ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, γεγονός που η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει. Αν και έχει ακόμα μεγάλο δρόμο να διανύσει για την ανάκτηση του ελέγχου της ζωής της, τουλάχιστον αυτή η αλλαγή της έδωσε μία ελπίδα. 

Κλείσιμο


Η ίδια είχε αναφέρει πως δεν την ενδιαφέρει να αποκτήσει κάποιος άλλος έλεγχο της περιουσίας της, αρκεί να μην σχετίζεται σε καμία περίπτωση ο πατέρας της.

«Θέλω να βγει από το πλάνο. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στον μπαμπά μου να καταστρέψει την ζωή μου. Τον φοβάμαι. Νιώθω παγιδευμένη, λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή με την βία. Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον μπαμπά μου και να τον μηνύσω για κατάχρηση αυτής της κηδεμονίας», είχε πει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.




Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε ο τάφος της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Το προφίλ της «ανακάλυψης» και η αποδόμησή της

NBA: Μυθική εμφάνιση των Μπακς του Αντετοκούνμπο - Ισοφάρισαν 2-2 τους Σανς στην σειρά των τελικών

Κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί: Πότε γίνονται κατασχέσεις ακόμα και αν δεν χρωστάτε πουθενά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης