Πενέλοπε Κρουζ: Το συγκινητικό αντίο στην μητέρα του Χαβιέ Μπαρδέμ - «Θα σε κουβαλάω για πάντα στην καρδιά μου»

Πενέλοπε Κρουζ: Το συγκινητικό αντίο στην μητέρα του Χαβιέ Μπαρδέμ - «Θα σε κουβαλάω για πάντα στην καρδιά μου»

Έφυγε από την ζωή η μητέρα του Χαβιέ Μπαρδέμ, Πιλάρ - Ήταν επίσης ηθοποιός - Το συγκινητικό αντίο της Πενέλοπε Κρουζ

penelope_cruz
Πένθος για την οικογένεια της Πενέλοπε Κρουζ, μετά τον θάνατο της μητέρας του συζύγου της, Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η επίσης ηθοποιός Πιλάρ Μπαρδέμ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών, ενώ την είδηση έκαναν γνωστή τα παιδιά της λέγοντας το τελευταίο «αντίο» μέσω των social media.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε πως η Πιλάρ Μπαρδέμ, η μητέρα μας, το παράδειγμά μας, έφυγε από την ζωή. Έφυγε γαλήνια χωρίς να υποφέρει, περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της και την οικογένειά της», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση.



Η Πενέλοπε Κρουζ με την σειρά της έκανε κι εκείνη μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει την πεθερά της, συνοδεύοντας την από μία σειρά φωτογραφιών.

«Αγαπημένη μου Πιλάρ. Κοιτάζω αυτή την φωτογραφία και αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδρασή μας αν κάποιος τότε μας είχε πει ότι η μοίρα είχε τόσο υπέροχα σχέδια για εμάς, ότι θα μας ενώσει και πέρα από τον κινηματογράφο. Ήταν πάντα τόσο καλή με εμένα, δεν μπορείτε να ονειρευτείτε μία καλύτερη πεθερά. Σε ευχαριστώ για όλη την αγάπη, που έδωσες στα παιδιά, τα εγγόνια σου, όλη την οικογένεια και τους φίλους σου. Μας έχειςδώσει πολλά. Σε ευχαριστούμε που έβαζες πάντα τον εαυτό σου στο πλευρό εκείνων, που το χρειάζονταν περισσότερο. Και ύψωνες την φωνή σου έναντια στην αδικία. Και αγωνιζόσουν για να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης των πιο "άπορων" από εμάς, χωρίς να περιμένεις ποτέ τίποτα για αντάλλαγμα. Δεν μποορούμε να ξεχάσουμε βέβαια, και το πόσα πολλά πράγματα βελτιώθηκαν στο επάγγελμά μας χάρη στην μεγάλη σου προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να τα παρατήσεις ούτε μια στιγμή. Ήσουν αξιοθαύμαστη. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου το χιούμορ σου όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγαπώ πολύ. Θα σε κουβαλάω για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ Πιλάρ», έγραψε στην ανάρτησή της.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Οι 51 ημέρες στη ΜΕΘ - Πώς σώθηκε ο Εφραίμ

Κορωνοϊός - Βρετανία: Πλήρης άρση των μέτρων από σήμερα - Δραματικές προειδοποιήσεις για το «άλμα στο άγνωστο»

Μύκονος: «Σιωπητήριο» στο νησί και... τον τουρισμό, αλλά τα πάρτι σε βίλες καλά κρατούν - Τι λένε οι επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης