Γιάννης Κότσιρας: Έβλεπα MasterChef και ο λόγος ήταν ο Παύλος Χάππιλος

Γιάννης Κότσιρας: Έβλεπα MasterChef και ο λόγος ήταν ο Παύλος Χάππιλος

Ο τραγουδιστής είπε πως από την τηλεόραση βλέπει μόνο ταινίες και τηλεπαιχνίδια

Giannis_Kotsiras
Τον Γιάννη Κότσιρα φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος», ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει επιλέξει να μην ενημερώνεται από την τηλεόραση, παρά μόνο να παρακολουθεί ταινίες και τηλεπαιχνίδια. Ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογήθηκε ωστόσο πως φέτος παρακολούθησε το MasterChef εξαιτίας του Παύλου Χάππιλου.

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και μέσα στην τηλεόραση. Και εγώ θέλω να πω και για την πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Ειδικά, για το διάστημα της καραντίνας, ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Θα σας πω το μόνο ριάλιτι που έβλεπα είναι το MasterChef και το έβλεπα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα», ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας.

Διαχειρίζομαι τα social media

Για τα social media είπε πως η σχέση του είναι καλή εκτός του Twitter. «Eξελίχθηκε σε ένα πολιτικό-κομματικό γήπεδο και μου φαινόταν ένα ρεύμα ότι πάει να γίνει αρένα των κομματικών τρολ. Πολλές φορές αυτολογοκρίθηκα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια επειδή ο κόσμος απηύδησε, βρήκε μια διέξοδο στο διαδίκτυο, και μαζί με όλους αυτούς βγήκε μία κακία όπου και μία ανάρτηση να κάνεις για το καλήμερα θα σου πουν ''πού τη βλέπεις την καλημέρα'';».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc3m6svi6ynl-se)


Δεν πένθησα τη μητέρα μου όπως θα ήθελα

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας, κατά διάρκεια της οποίας έχασε την αγαπημένη του μητέρα και δεν μπόρεσε να την πενθήσει, όπως το ήθελε.

«Δεν την πένθησα όπως θα ήθελα οι αιτίες είναι δύο η βασική αιτία ήταν ότι ήμασταν τέσσερις άνθρωποι όλα σε πολύ κλειστό κύκλο ενώ ήταν τρομερά κοινωνικός άνθρωπος. Και είχα την τύχη να έχω δύο μωρά παιδιά που έτσι κι αλλιώς δεν σ΄αφήνουν να πενθήσεις».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc3ltnpj1pw9-se)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 25χρονης drug dealer που μετέφερε 14 κιλά ηρωίνης

Έρευνα: Πόσα αντισώματα αναπτύσσονται μετά τον εμβολιασμό - Πότε επιτυγχάνεται η «ανοσία»

Ποια είναι η νεαρή Τουρκάλα διερμηνέας της συνάντησης Ερντογάν - Μπάιντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης