Ο Γιάννης Κότσιρας σε μια καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Γιάννης Κότσιρας σε μια καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο δημοφιλής ερμηνευτής ετοιμάζει κι άλλες ζωντανές εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός Αττικής

giannis-kotsiras
Το καινούργιο αλλά παρόλα αυτά ιδιαίερα δημοφιλές τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα «Κοίτα Γύρω» δανείζει τον τίτλο του στην καλοκαιρινή περιοδεία του ερμηνευτή η οποία θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναναίων, στο Γκάζι. Εκεί, στην καρδιά της πόλης ο τραγουδιστής θα έρθει και πάλι σε απευθείας επαφή με το κοινό του μετά από πολύ καιρό.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν ο Γιάννης Κότσιρας μάς προσκαλεί σε όμορφα μουσικά ταξίδια τα οποία μάς έλλειψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα του αναγκαστικού κλεισίματος.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει  ένα σημαντικό μήνυμα στον καθέναν από μάς και μοιράζετα ταυτόχρονα μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του για να τους πει όλα αυτά που θεωρεί σημαντικά.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει στις καλοκαιρινές συναυλίες του θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του δισκογαφίας ενώ δεν θα λείπουν και τα καινούρια τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική του δουλειά όπως τα  «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης