Μελίνα Ασλανίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την μητέρα της - Δείτε τη φωτογραφία

Μελίνα Ασλανίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την μητέρα της - Δείτε τη φωτογραφία

«Σ' ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα !», έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια

aslanidou
Μία τρυφερή αφιέρωση έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου και ο παραλήπτης δεν ήταν άλλος από την μητέρα της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που έχει αποκαλύψει πολλές φορές την αδυναμία που τρέφει για την μητέρα της, ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου είναι μαζί σε ένα μπαλκόνι και θαυμάζουν το γαλάζιο της θάλασσας.

Με αφορμή την όμορφη στιγμή που μοιράστηκαν μαζί, η Μελίνα Ασλανίδου προχώρησε μία προσωπική εξομολόγηση με ένα μακροσκελές κείμενο, που εκθειάζει την γυναίκα που την έφερε στην ζωή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στιγμές ευλογημένες ... Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του , το φέρει μέσα της 9 μήνες , το φροντίζει , το προστατεύει , του δημιουργεί την αίσθηση της ασφαλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση , εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας 🙏θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της👑 Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δικη μου μανούλα . Σ ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα !Εσυ ξέρεις πως να μετασχηματίζεις ,είσαι καλή αρχηγός , είσαι αληθινή ηρωίδα , πηγή ζωής και χαράς , αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα ❤️ν ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα , να υλοποιεις και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής ! 🌟💎🙏 Σ ευχαριστώ 🙏❤️ @anatoliaslan ( η γιορτή της μάνας είναι κάθε μερα ) click by @k.and.jewel 💎🌟🙌🧿thank you»





Ειδήσεις σήμερα:

Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ: Ποιος είναι ο τίτλος της νεογέννητης κόρης του Χάρι και της Μέγκαν;

Survivor: Ελένη Χαμπέρη, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στην ταράτσα του Gazarte
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης