Μια ταράτσα στην καρδιά της Αθήνας, ένας τραγουδοποιός που μάς έχει χαρίσει εξαιρετικά κομμάτια όλα αυτά τα χρόνια: Κάπως έτσι θα είναι το σκηνικό που θα δημιουργηθεί στις 14, 15, 17 και 18 Ιουνίου στην ταράτσα του Gazarte όπου θα φιλοξενηθούν οι πρώτες τέσσερις ζωντανές εμφανίσεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη για το φετινό καλοκαίρι.
Μόνος του επί σκηνής θα παρουσιάσει ένα solo πρόγραμμα που στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα και στην ηχητική παλέτα των πεταλιών της, Μέσα από πειραματισμούς και εμπειρίες που ωρίμασαν με τον καιρό δίνει νέα μορφή στα τραγούδια του, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.
«Άλλαξαν οι εποχές, ελπίζω όχι για πάντα, και αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ας βρεθούμε στον ίδιο χρόνο» μάς είχε πει πριν λίγο καιρό στη live streaming εμφάνιση του, αποζητώντας την άμεση και ζωντανή επαφή με το κοινό. Τώρα ο χώρος και ο χρόνος συμβαδίζουν και θα μας βρουν και πάλι όλους μαζί στην Ταράτσα του Gazarte.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events