«The Serpent»: Η κόρη του διαβόητου serial killer εργάζεται σήμερα ως πράκτορας της αντιτρομοκρατικής στις ΗΠΑ

«The Serpent»: Η κόρη του διαβόητου serial killer εργάζεται σήμερα ως πράκτορας της αντιτρομοκρατικής στις ΗΠΑ

Η κόρη του Σαρλ Σομπράζ δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει ένα πιο διαφορετικό «μονοπάτι» στη ζωή της, συγκριτικά με εκείνο του ψυχοπαθή πατέρα της

sobhraj
Δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει ένα πιο διαφορετικό «μονοπάτι» στη ζωή της, συγκριτικά με εκείνο του πατέρα της, η κόρη του Γάλλου serial killer Σαρλ Σομπράζ. Σύμφωνα με την Daily Mail, το παιδί που απέκτησε πριν από 50 χρόνια ο ψυχοπαθής δολοφόνος, στη δράση του οποίου βασίστηκε η πετυχημένη σειρά «The Serpent» του Netflix, σήμερα έχει πλέον αφιερώσει τη ζωή της στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

Όπως εξηγεί στο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα, η γεννηθείσα στην Ινδία Ούσα Σάτλιφ δεν διατηρεί καμία επαφή με τον διαβόητο γονιό της και εργάζεται πλέον για την αμερικανική κυβέρνηση, με διαβαθμισμένες αρμοδιότητες που έχουν να κάνουν με την αντιτρομοκρατική και την εθνική ασφάλεια.

Παρά τις «σκοτεινές» ρίζες της η 50χρονη εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια (part time) στην αστυνομία του Λος Άντζελες, μια δουλειά που θα μπορούσε να την ειχε φέρει αντιμέτωπη με τον ίδιο τον πατέρα του, εάν είχε υλοποιήσει τα σχέδιά του πριν χρόνια και είχε μετακομίσει τελικά στη συγκεκριμένη πόλη.

The Serpent | Official Trailer | Netflix


Η Ούσα υιοθετήθηκε από τον 75χρονο σήμερα Λεόν Χάρις, όταν εκείνος παντρεύτηκε τη μητέρα της Σαντάλ Κομπανιόν (την πρώτη σύζυγο του Σομπράζ) το 1975. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του δεν είχε την παραμικρή επαφή με τον διαβόητο πατέρα της από το τότε που ήταν μωρό.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Daily Mail, ο Λεόν ανέφερε για την κόρη του: «Η Ούσα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να μιλά για εκείνον. Έχει μια θέση σε μια υπηρεσία αντίστοιχη της [βρετανικής] MI5 με τόσο απόρρητα καθήκοντα που δεν τα αποκαλύπτει ούτε καν σε εμένα, τον μοναδικό πατέρα που γνώρισε ποτέ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα, όμορφη και ισχυρογνώμων σαν τον [βιολογικό] πατέρα της, αλλά αυτό είναι και το μοναδικό κοινό που έχουν».

usha_mother
Η πρώτη σύζυγος του «Ερπετού» και μητέρα της Ούσα


Κλείσιμο
Η Ούσα, μητέρα ενός παιδιού, ήταν οκτώ χρονών όταν έμαθε για πρώτη φορά ότι στην μοιράζεται το ίδιο αίμα με τον καταδικασμένο δολοφόνο. «Η υπόλοιπη οικογένεια ζούμε ήσυχα για δεκαετίες με αυτή τη φρικτή ιστορία και έτσι προτιμάμε να μείνει η ζωή μας», αναφέρει ο 75χρονος, εξηγώντας ότι πλέον η υιοθετημένη κόρη του έχει «κόψει επαφές» και με τη βιολογική της μητέρα, λόγω της ανάγκης της να ξεφύγει τελείως από το παρελθόν της.

usha_1
Η κόρη του serial killer είναι σήμερα παντρεμένη και έχει ένα παιδάκι


H σειρά «The Serpent», συμπαραγωγή του BBC One και του Netflix, βασίζεται στην ζωή και την εγκληματική δράση του 77χρονου σήμερα Σαρλ Σομπράζ, ο οποίος δολοφονούσε δυτικούς τουρίστες και τουρίστριες στη Νότια Ασία, τη δεκαετία του '70. Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς εστιάζει στη δράση του Σομπράζ το 1976 στην Μπανγκόκ, όμως η γυναίκα και η κόρη του εμφανίζονται σε ορισμένες σκηνές από το παρελθόν του ψυχοπαθή δολοφόνου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι παραγωγοί είχαν προσεγγίσει την Σαντάλ, την Ούσα και την ετεροθαλή αδελφή της Σαντρίν (45 ετών σήμερα) για να ζητήσουν τη συμβολή τους στο σενάριο, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε. Επίσης στη σειρά τους έχουν δοθεί διαφορετικά ονόματα.

Ο Σομπράζ ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Bikini Killer», λόγω της αμφίεσης αρκετών από τα θύματά του, αλλά και «The Serpent» λόγω της ικανότητάς του να ξεγλιστρά από τις αρχές σαν ερπετό. Πιστεύεται ότι σκότωσε πάνω από 12 τουρίστες στη Νότια και τη Νοτιοανατολική Ασία. Μετά την αρχική του σύλληψη, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε στην Ινδία από το 1976 έως το 1997. Αφού αποφυλακίστηκε, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι όπου εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του για να κερδίζει τα προς το ζην. Ο Σομπράζ επέστρεψε μερικά χρόνια αργότερα, το 2003, στο Νεπάλ, όπου συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια.

usha_2


Η Ούσα γεννήθηκε στο Μουμπάι της Ινδίας το 1970, όταν οι γονείς της ήταν ήδη καταζητούμενοι. Η μητέρα της προερχόταν από μια συντηρητική οικογένεια του Παρισιού ενώ ο πατέρας της ήταν το αποτέλεσμα μιας εφήμερης σχέσης ανάμεσα σε μια Βιετναμέζα πωλήτρια και έναν Ινδό επιχειρηματία. Αφού τον υιοθέτησε ο μετέπειτα σύντροφος της μητέρας της, ένας Γάλλος αξιωματικός, και μετακόμισαν οικογενειακώς στη Μασσαλία, ο Σομπράζ έμπλεξε με το έγκλημα από μικρή ηλικία και έπεισε τη Σαντάλ να τον ακολουθήσει σε μια διεθνή περιπέτεια παρανομίας, κατά την οποία θα λήστευαν τουρίστες και θα ταξίδευαν με πλαστά έγγραφα, ζώντας τη μεγάλη ζωή.

Η τύχη του ζευγαριού στέρεψε στην Καμπούλ το 1973, όταν φυλακίστηκαν επειδή δεν πλήρωσαν ένα ξενοδοχείο και έστειλαν την Ούσα πίσω στη Γαλλία για να ζήσει με τους γονείς της Σαντάλ. Ο Σομπράζ ωστόσο κατάφερε να αποδράσει και να απαγάγει την κόρη του ναρκώνοντας τη γιαγιά της, μια τρομακτική σκηνή που περιλαμβάνεται στο «Ερπετό». Στη συνέχεια ταξίδεψε με την Ούσα μέχρι το Ιράν, όπου συνελήφθη σε ένα καζίνο. Το μωρό εστάλη πίσω στη Γαλλία.

usha_3
Η Ούσα με τον θετό της πατέρα και άλλα μέλη της οικογένειάς της



Ο Λεόν Χάρις γνώρισε την Σαντάλ όταν επισκεπτόταν μια φίλη στη γυναικεία φυλακή στην Καμπούλ το 1973 και επτά μήνες αργότερα πήγαν μαζί στο Παρίσι για να πάρουν πίσω την Ούσα (που στο μεταξύ είχε επαναπατριστεί) και να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στην Αμερική.


Ειδήσεις σήμερα

Ο Μακρόν «έχασε στοίχημα» και φιλοξένησε live μιας heavy metal μπάντας στο Ελιζέ - Δείτε βίντεο

Έλιοτ Πέιτζ: Ο τρανς ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram

«Τρέχουν» οι εμβολιασμοί, «πέφτουν» οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Τι δείχνουν οι αριθμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης