Έλιοτ Πέιτζ: Ο τρανς ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram

Έλιοτ Πέιτζ: Ο τρανς ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο 34χρονος μίλησε για τη θεαματική επίδραση που είχε στην ψυχολογία του η αφαίρεση των μαστών του - «Μου άλλαξε τη ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά

eliot
Ο διεμφυλικός ηθοποιός Έλιοτ Πέιτζ μοιράστηκε τη χαρά του με τους followers του στο Instagram πριν από μερικές ώρες, ποστάροντας μία φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα από μία πισίνα, φορώντας το πρώτο του ανδρικό μαγιό.

Πέντε μήνες μετά το coming out του ως transgender, και δύο μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης μαστών, ο 34χρονος σταρ επιδεικνύει περήφανα το νέο του σώμα και τους γραμμωμένους κοιλιακούς του.

Τα σημάδια της επέμβασης είναι ελάχιστα ορατά καθώς ο ηθοποιός (παλαιότερα γνωστός στο ευρύ κοινό ως Έλεν Πέιτζ) ποζάρει χαμογελαστός στον ήλιο, γιορτάζοντας ένα ακόμα ορόσημο στη φυλομετάβασή του.




Η χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Μάρτιο για την αφαίρεση των μαστών του ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, είπε ο Έλιοτ Πέιτζ στην Όπρα Γουίνφρεϊ στη συνέντευξη που της παραχώρησε πρόσφατα για το λογαριασμό του Apple TV.

Κλείσιμο
Μιλώντας στην παρουσιάστρια «εξομολογήτρια» των σταρ, ο 34χρονος εξήγησε ότι θεώρησε σωστό να μοιραστεί με το κοινό αυτό το σημαντικό βήμα, καθώς θεωρεί ότι αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι σωτήριες για τα άτομα με δυσφορία φύλου. «Ήθελα να μιλήσω για αυτό για διάφορους λόγους. Ήθελα να μοιραστώ πόσο πολύ άλλαξε τη ζωή μου. Επίσης ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι [η επέμβαση αυτή] όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι ήταν σωτήρια, και αυτό ισχύει για αναρίθμητες περιπτώσεις ανθρώπων», υπογράμμισε ο Έλιοτ Πέιτζ.




Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του τον Μάρτιο στο Time, την πρώτη μετά το δημόσιο coming out του ως διεμφυλικό και non-binary άτομο τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 34χρονος πρωταγωνιστής του Umbrella Academy αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε πρόσφατα σε υποδόρια μαστεκτομή. Στη συγκεκριμένη επέμβαση αφαιρείται ιστός από την περιοχή του στήθους για τη δημιουργία ενός ανδρικού στήθους.

Σύμφωνα με τον σταρ, τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας μεταμόρφωσαν τελείως τη ζωή του και τον βοήθησαν να αισθανθεί σαν τον πραγματικό του εαυτό, για πρώτη φορά από τότε που βίωσε την «απόλυτη κόλαση» της εφηβείας. Σε ένα κλιπ που έχει κυκλοφορήσει από τη συνέντευξη, η Όπρα ρωτά τον Πέιτζ τι είναι αυτό που του έχει χαρίσει τη μεγαλύτερη χαρά σε αυτό το ταξίδι της φυλομετάβασης και αυτός απαντά ότι ειναι τα μικρά πράγματα: «Το να βγαίνω από το ντους, να φοράω μια πετσέτα γύρω από τη μέση μου, να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να σκέφτομαι "να μαι λοιπόν»... Το να μην βιώνω εκείνες τις στιγμές πανικού που βίωνα. Το να φοράω ένα T-shirt... Το να μπορώ να αγγίζω το στήθος μου και να νιώθω άνετα στο σώμα μου για πρώτη φορά», λέει ο ηθοποιός με τη φωνή του να τρέμει από συγκίνηση.




Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι απαλλάσσονται φέτος από τις e–αποδείξεις

«Τρέχουν» οι εμβολιασμοί, «πέφτουν» οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Τι δείχνουν οι αριθμοί

Εκτροπή της πτήσης Ryanair στη Λευκορωσία: Είχε άλλες επιλογές ο πιλότος;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης