Μακρόν: Εξαιτίας ενός «στοιχήματος» φιλοξένησε live μιας heavy metal μπάντας στο Ελιζέ - Δείτε βίντεο

Μακρόν: Εξαιτίας ενός «στοιχήματος» φιλοξένησε live μιας heavy metal μπάντας στο Ελιζέ - Δείτε βίντεο

Οι Ultra Vomit τα δίνουν όλα στους κήπους του προεδρικού μεγάρου ενώ ο Μακρόν απολαμβάνει την ιδιωτική συναυλία

metal_elysee
Εκατομμύρια Γάλλοι παρακολούθησαν την περασμένη Κυριακή τον Εμανουέλ Μακρόν να απολαμβάνει στους κήπους του προεδρικού μεγάρου μια ιδιωτική heavy metal συναυλία, στο πλαίσιο ενός βίντεο δύο κωμικών στο YouTube.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Μακρόν είχε δεσμευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο να υποδεχτεί τον McFly και τον Carlito, δύο Γάλλους YouTuber με περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια followers, στο Ελιζέ, εάν κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια views για ένα βίντεο που προωθούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για τον περιορισμό της πανδημίας.


Οι δυο σταρ του YouTube κέρδισαν το στοίχημα και τους επετράπη να γυρίσουν ένα βίντεο διάρκειας 36 λεπτών, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα είχε συγκεντρώσει πάνω από 2,7 εκατ. προβολές. Σήμερα τα views του βίντεο ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εντυπωσιακό «φινάλε» του.



Κατά τη διάρκεια του «σόου» ο Γάλλος πρόεδρος και οι δυο YouTuber μοιράζονται ιστορίες, όμως προς το τέλος κάνουν έναν περίπατο στους κήπους του Ελιζέ. Εκεί, απολαμβάνουν μια ιδιωτική συναυλία από τη γαλλική grindcore μπάντα Ultra Vomit, που ερμηνεύει μια «σκληρή» εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος «Une souris verte» (Ένα πράσινο ποντίκι).

Κλείσιμο


Το θέαμα του Γάλλου προέδρου να παρακολουθεί το live των χεβιμεταλάδων καθώς τα... δίνουν όλα στους κήπους του Ελιζέ ήταν πραγματικά κάτι σπάνιο που κέντρισε την περιέργεια όχι μόνο του γαλλικού αλλά και του διεθνούς κοινού.

Η δημοτικότητα του Μακρόν στην κατηγορία των πολιτών από 18-24 ετών αυξήθηκε κατά οκτώ μονάδες σε διάστημα ενός μήνα, φτάνοντας το 51%, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στο «Journal du Dimanche». Το γεγικό ποσοστό δημοφιλίας του Γάλλου προέδρου διαμορφώθηκε στο 40%, σημειώνοντας άνοδο 3 μονάδων, σύμφωνα πάντα με την ίδια δημοσκόπηση.




Ειδήσεις σήμερα

Έλιοτ Πέιτζ: Ο τρανς ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram

«Τρέχουν» οι εμβολιασμοί, «πέφτουν» οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Τι δείχνουν οι αριθμοί

Εκτροπή της πτήσης Ryanair στη Λευκορωσία: Είχε άλλες επιλογές ο πιλότος;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης