Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Παντρεύτηκε τελικά «κρυφά» το διάσημο ζευγάρι;

Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Παντρεύτηκε τελικά «κρυφά» το διάσημο ζευγάρι;

Ύστερα από τον σύντομο χωρισμό του ζευγαριού τον Δεκέμβριο του 2018, ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτι Πέρι να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2019 - Ο κορωνοϊός, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνους - Η τελετή αναβλήθηκε δύο φορές 

bloom_perry
Οι φήμες για έναν ενδεχόμενο «κρυφό» γάμο του Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα μετά και τις αποκαλύψεις του Μπόμπι Μπόουνς, συνεργάτη και φίλου της τραγουδίστριας.

katy_bobby


Τα δημοσιεύματα, που αφορούσαν την κοινή απόφαση του ζευγαριού να παντρευτούν «μυστικά» είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους από τον Μάρτιο, όταν και η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στην εκπομπή «American Idol», όπου και είναι κριτής, φορώντας μία χρυσή βέρα στον παράμεσό της.

Κλείσιμο


Τώρα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης της τραγουδίστριας στο σόου έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το μυστικό τους γάμο. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ζευγάρι αφήνοντας υπονοούμενα ότι είναι ήδη παντρεμένοι, ενώ υποστήριξε πως: «Ήταν ένας μικρός γάμος. Γι' αυτό μάλλον δεν έλαβα πρόσκληση».



Το ζευγάρι πριν την έναρξη της καραντίνας, είχε ανακοινώσει ότι έχουν σκοπό να παντρευτούν άμεσα, με τον ηθοποιό να έχει ήδη κάνει πρόταση στην Κέιτι Πέρι από τον Φεβρουάριο του 2019. Ο κορωνοϊός, όμως, στάθηκε εμπόδιο στα σχέδια τους, με τους ίδιους να αναβάλλουν την τελετή δύο φορές. Στο μεταξύ, κατά τα μέσα του 2020 το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο την πρώτη τους κόρη, Ντέιζι Μπλουμ



Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ούτε όμως την έχει διαψεύσει.












Ειδήσεις σήμερα:

Το «θρίλερ» των πλαστικών στήθους με ελαττωματικά εμφυτεύματα ξανά στο προσκήνιο

Ανοίγουν τα θερινά σινεμά - Οι επτά προτάσεις του Δημήτρη Δανίκα

Eurovision 2021: Η Ελλάδα στον τελικό με την υπέροχη Στεφανία και το «Last Dance»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης