Γκουίνεθ Πάλτροου: Η κατρακύλα της στην καραντίνα - Έφτασε στο όριο του αλκοολισμού

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η κατρακύλα της στην καραντίνα - Έφτασε στο όριο του αλκοολισμού

«Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα μαζί με ζυμαρικά και ψωμί. Εκτροχιάστηκα τελείως» ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός

dsfsh
Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έπινε 7 μέρες την εβδομάδα αλκοόλ, σύμφωνα με τη Mirror. Η 48χρονη ηθοποιός, μάλιστα, ονόμασε το ποτό που έπινε «Buster Paltrow», το οποίο εμπνεύστηκε από τον παππού της και περιέχει μεταξύ άλλων ουίσκι.

«Έπινα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας» δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα μαζί με ζυμαρικά και ψωμί. Εκτροχιάστηκα τελείως. Εννοώ, ποιος πίνει ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα;» είπε και συνέχισε: «Δεν είναι υγιές. Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, το οποίο πήρε το όνομά του από τον παππού μου που αγαπούσε το ουίσκι.



Είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι quinoa από ένα το οινοπνευματοποιείο στο Τενεσί με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Είναι παράδεισος. Έπινα δύο ποτήρια κάθε βράδυ» αποκάλυψε η ηθοποιός τονίζοντας: «Δεν μεθούσα ούτε ζαλιζόμουν» ενώ παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να λαχταρά ένα τσιγάρο όταν πίνει. «Μου λείπει το τσιγάρο», πρόσθεσε.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 1.428 τα νέα κρούσματα - 51 θάνατοι - 728 διασωληνωμένοι 

Νέα Σμύρνη: Δικάζεται τη Δευτέρα ο 22χρονος σάτυρος - Καταγγελία και για απόπειρα βιασμού 

Lockdown: Νύχτες καλοκαιριού προ Covid - Κορωνοπάρτι μέχρι το πρωί σε πολλές πόλεις 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης