ΗΓκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έπινε 7 μέρες την εβδομάδα αλκοόλ, σύμφωνα με τη Mirror. Η 48χρονη ηθοποιός, μάλιστα, ονόμασε το ποτό που έπινε «Buster Paltrow», το οποίο εμπνεύστηκε από τον παππού της και περιέχει μεταξύ άλλων ουίσκι.
«Έπινα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας» δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα μαζί με ζυμαρικά και ψωμί. Εκτροχιάστηκα τελείως. Εννοώ, ποιος πίνει ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα;» είπε και συνέχισε: «Δεν είναι υγιές. Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, το οποίο πήρε το όνομά του από τον παππού μου που αγαπούσε το ουίσκι.
Είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι quinoa από ένα το οινοπνευματοποιείο στο Τενεσί με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Είναι παράδεισος. Έπινα δύο ποτήρια κάθε βράδυ» αποκάλυψε η ηθοποιός τονίζοντας: «Δεν μεθούσα ούτε ζαλιζόμουν» ενώ παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να λαχταρά ένα τσιγάρο όταν πίνει. «Μου λείπει το τσιγάρο», πρόσθεσε.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.