Η σταρ του Χίλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό. Η ηθοποιός μέσα από την ιστοσελίδα ομορφιάς και ευεξίας που διατηρεί, το Goop, δήλωσε ότι πέρασε και εκείνη τον κορωνοϊό στο παρελθόν, ενώ ταλαιπωρείται ακόμη από κάποια συμπτώματα της νόσου.
«Διαγνώστηκα με κορωνοϊό πριν από κάποιο διάστημα και αυτό μου άφησε μια μακροχρόνια κόπωση και θολωμένη σκέψη. Τον Ιανουάριο έκανα κάποια τεστ που έδειξαν πως υπήρχε υψηλός βαθμός φλεγμονών στο σώμα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Γκουίνεθ Πάλτροου, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να προωθήσει μια ακόμη σειρά προϊόντων διατροφής μέσα από την ιστοσελίδα της.
Στη συνέχεια, η διάσημη ηθοποιός ανέφερε πως απευθύνθηκε σε έναν χειροπράκτη γιατρό, ο οποίος και της σύστησε μια κετογονική διατροφή, η οποία περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.