Η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με τον «βασιλιά» Άντονι Χόπκινς γιορτάζοντας το δεύτερο Όσκαρ του

Η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με τον «βασιλιά» Άντονι Χόπκινς γιορτάζοντας το δεύτερο Όσκαρ του

Οι δύο ηθοποιοί λικνίζονται στον ρυθμό του «Dance me to the end of love» του Λέοναρντ Κοέν

hayek_hopkinw
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο υπέροχος Άντονι Χόπκινς κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ. Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση από τον χαρισματικό ηθοποιό του δεύτερου Όσκαρ της καριέρας του, για την ερμηνεία του στο φιλμ «The Father» του Φλόριαν Ζέλερ, ο 83χρονος έγινε ξανά viral χάρη σε ένα γλυκό βίντεο στο Instagram, όπου εμφανίζεται να γιορτάζει τη σημαντική διάκριση στο πλευρό της Σάλμα Χάγιεκ.

Στο κλιπ που ανέβασε η 54χρονη σταρ στον λογαριασμό της εμφανίζεται ο Ουαλός ηθοποιός να λικνίζεται (μόνος του αρχικά) στο ρυθμό του «Dance me to the end of love», του Λέοναρντ Κοέν. Μετά από λίγες στιγμές μπαίνει και η ίδια στο πλάνο χορεύοντας, προτού αγκαλιάσει τον καλό της φίλο.



«Γιορτάζοντας με το βασιλιά το 2ο του Όσκαρ για την εκπληκτική του ερμηνεία στο The Father» γράφει στη λεζάντα του βίντεο η μεξικανικής καταγωγής ηθοποιός.

O Χόπκινς κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην κατηγορία Α' Ανδρικού Ρόλου το βράδυ της Κυριακής, με τη νίκη του να αιφνιδιάζει πολλούς, καθώς ο εκλιπών Τσάντγουικ Μπόουζμαν θεωρούνταν φαβορί. Μην μπορώντας να παρευρεθεί στην τελετή, ο Ουαλός σταρ μοιράστηκε το ευχαριστήριο μήνυμά του online, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη μεγάλη τιμή που, όπως παραδέχεται, «πραγματικά δεν την περίμενε». «Θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας... Είναι τιμή και προνόμιο αυτή η βράβευση», είπε στο κλιπ του ο 83χρονος.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Ρώσος που... «παγιδεύτηκε» σε κινεζικό reality show ψηφίστηκε για αποχώρηση μετά από 3 μήνες

Μάρτυρας περιγράφει πώς σκοτώθηκε ο ομογενής αστυνομικός στη Νέα Υόρκη: «Σκέφτηκα, κάποιος θα πεθάνει»

Ρεκόρ κρατήσεων σε βίλες και μονοκατοικίες της Αττικής - Φόβοι για «κορωνοπάρτι» από την ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης