Όσκαρ 2021: Έξαλλοι οι φαν του Τσάντγουικ Μπόουζμαν για την «αδικία» - Ξέσπασαν στο Twitter

Όσκαρ 2021: Έξαλλοι οι φαν του Τσάντγουικ Μπόουζμαν για την «αδικία» - Ξέσπασαν στο Twitter

Η νίκη του Άντονι Χόπκινς, ο οποίος δεν παρέστη στην τελετή, προκάλεσε αγανάκτηση και απογοήτευση στους φαν του αδικοχαμένου ηθοποιού

rip_chadwick
Την απογοήτευση, τη θλίψη και την οργή τους εκφράζουν τις τελευταίες ώρες πολλοί φαν του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στα social media, κατηγορώντας τη διοργάνωση ότι απέτυχε παταγωδώς να τιμήσει τη μνήμη και το ταλέντο του αδικοχαμένου ηθοποιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρκίνο σε ηλικία 43 ετών τον περασμένο Αύγουστο.

Η υποψηφιότητα του χαρισματικού ηθοποιού στην κατηγορία Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Ma Rainey’s Black Bottom» δεν κατέληξε σε νίκη, αφού το πολυπόθητο αγαλματάκι πήγε τελικά στον Άντονι Χόπκινς, για την ερμηνεία του στην ταινία «The Father». Σημειώνεται ότι ο 83χρονος δεν παρέστη στη χθεσινή τελετή, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους φαν του Μπόουζμαν στις οργισμένες τους αναρτήσεις στο Twitter.

Δείτε το trailer του «Ma Rainey’s Black Bottom»:

Ma Rainey's Black Bottom | Official Trailer | Netflix


Η νίκη του Χόπκινς εξέπληξε δυσάρεστα τους υποστηρικτές του αδικοχαμένου σταρ, που θεωρούσαν σίγουρο ότι το αγαλματάκι θα πήγαινε στον σταρ του «Black Panther». «O Τσάντγουικ Μπόουζμαν δεν κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου παρόλο που έδωσε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της περασμένης χρονιάς», γράφει ένας χρήστης στο Twitter, ενώ μία άλλη ανάρτηση σημειώνει: «ΑΞΙΖΕ να πάρει αυτό το βραβείο. Η ερμηνεία του στο "Ma Rainey" αποτελεί την επιτομή του υποκριτικού ταλέντου και τα έχω πάρει άσχημα».

Κλείσιμο


«Θέλετε να μου πείτε ότι ολοκλήρωσαν τη βραδιά με το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού που έπρεπε να πάει στον Τσάντγουικ, και ότι το έδωσαν τελικά στον Άντονι Χόπκινς ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ;» διερωτάται ένας άλλος φαν του σταρ. «Σοβαρολογείτε εκεί στα Όσκαρ; Είχατε μόνο μια δουλειά φέτος, να τιμήσετε τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν με αυτό το βραβείο, κι εσείς τελικά το δώσατε στον Χόπκινς για μια ταινία που δεν είδε ΚΑΝΕΙΣ; Και ο Χόπκινς δεν μπήκε καν στον κόπο να εμφανιστεί;», ξέσπασε ένας άλλος φαν.



Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν απογοήτευση και κατηγόρησαν την Ακαδημία ότι το προηγούμενο διάστημα τροφοδοτούσε εσκεμμένα τις προσδοκίες των φαν του Μπόουζμαν κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι θα ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στο ταλέντο του, για να αυξήσει τη θεαματικότητα.



Υπενθυμίζεται ότι η εκπληκτική ερμηνεία του Μπόουζμαν στον ρόλο του μουσικού Levee στην ταινία «Ma Rainey’s Black Bottom» έχει αποσπάσει πλήθος διακρίσεις τους περασμένους μήνες, με τη σύζυγο του εκλιπόντος σταρ, Τέιλορ Σιμόν Λέντγουορντ, να παραλαμβάνει συγκινημένη το ένα βραβείο μετά το άλλο εκ μέρους του. Στις «Χρυσές Σφαίρες» τον Φεβρουάριο η δακρυσμένη ομιλία της προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. «Θα ευχαριστούσε τον Θεό. Θα ευχαριστούσε τους γονείς του. Θα ευχαριστούσε τους προγόνους του για την καθοδήγηση και τις θυσίες τους... Θα έλεγε κάτι όμορφο, που θα ενέπνεε τον κόσμο. Κάτι που θα ενίσχυε τη μικρή φωνούλα που υπάρχει μέσα σε όλους μας και λέει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τη φωνή που μας προτρέπει να συνεχίσουμε. Που μας υπενθυμίζει τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή τη στιγμή στην ιστορία», είπε η Λέντγουορντ για τον εκλιπόντα σύζυγό της.

Τα γυρίσματα του «Ma Rainey» ολοκληρώθηκαν έναν χρόνο προτού ο Μπόουζμαν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο του εντέρου, τον Αύγουστο του 2020. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά ο εμβολιασμός για 3 εκατομμύρια άτομα, ηλικίας 30 – 49

Δείτε τι ισχύει από σήμερα για μετακινήσεις, εκκλησίες και καταστήματα - Όλα τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποχρεωτικά από σήμερα τα self test στο Δημόσιο - Ποιους υπαλλήλους αφορά και ποιοι εξαιρούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης