Άντονι Χόπκινς: Το ευχαριστήριο βίντεο για το Όσκαρ και ο λόγος που δεν πήγε στα βραβεία

Άντονι Χόπκινς: Το ευχαριστήριο βίντεο για το Όσκαρ και ο λόγος που δεν πήγε στα βραβεία

O Άντονι Χόπκινς, είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ στην 93η τελετή απονομής των Όσκαρ και δεν ήταν καν εκεί

hopkins
Με ένα σύντομης διάρκειας βίντεο στο Instagram, ο σερ Άντονι Χόπκινς ευχαρίστησε από την Ουαλία τα μέλη της Ακαδημίας για το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου το οποίο απέσπασε στα 93α Βραβεία Όσκαρ, κάνοντας ειδική αναφορά στον αείμνηστο Τσάντγουικ Μπόουζμαν.

O Άντονι Χόπκινς, είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ στην 93η τελετή απονομής των Όσκαρ και δεν ήταν καν εκεί. O 83χρονος πρωταγωνιστής κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία The Father που ήταν η τελευταία της βραδιάς. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στους νικητές δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει ούτε βγήκε μέσω σύνδεσης κι έτσι δημιουργήθηκε μια στιγμή αμηχανίας. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε πέσει για ύπνο και τον ξύπνησε με τηλέφωνα ο Jeremy Barber για να του πει τα ευχάριστα νέα.

«Καλημέρα σας, είμαι εδώ στην πατρίδα μου Ουαλία και στα 83 μου χρόνια δεν περίμενα να πάρω αυτό το βραβείο, ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία και σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και πάλι να σας ευχαριστήσω πολύ», είπε ο κορυφαίος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι θεωρεί τη βράβευση του μεγάλη τιμή και προνόμιο.

Δείτε το βίντεο: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης