Ρένος Χαραλαμπίδης: Γιατί δεν έκανα οικογένεια και παιδιά - Στα 40 έπαθα υπαρξιακή κρίση

Ρένος Χαραλαμπίδης: Γιατί δεν έκανα οικογένεια και παιδιά - Στα 40 έπαθα υπαρξιακή κρίση

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Renos_Xaralampidis
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή του. Τα επαγγελματικά, εξήγησε γιατί δεν έκανε οικογένεια και αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη γέννησή του και το θαύμα που βίωσαν οι γονείς του με τον ερχομό του.

«Είμαι ένα φιλόδοξος ηθοποιός. Θέλω να βλέπω το θαυμασμό στα μάτια των ανθρώπων, όταν παίρνω 15 κιλά για να παίξω έναν ρόλο. Όταν κουράστηκα για να κάνω κάτι. Όλοι με λένε “βαψομαλλιά” δεν πιστεύουν ότι δεν βάφω τα μαλλιά μου!

Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είναι ένα αίνιγμα που δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης, ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου. Όταν βλέπω τις πρώην συντρόφους μας να είναι καλά με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Γιατί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας. Όχι να γίνω δωρητής σπέρματος.

Κάποιες φορές με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα αξιόλογους ανθρώπους που ξεκίνησαν ερωτευμένοι, να μπαίνω ανάμεσά τους για να μην χτυπηθούν… μπροστά στα παιδιά τους… Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί… ότι κάτι δεν πάει καλά. Η σχέση που έχει ένας άνθρωπος με το κράτος και την εφορία δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά του.

Οι γονείς μου ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ο πατέρας μου ήταν αγρότης και πεταλωτής. Πήγαν στη Γερμανία ως μετανάστες. Δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί με τους Γερμανούς γιατρούς να κάνουν παιδί. Γύρισαν Ελλάδα. Η μητέρα μου 32 χρονών. Της είπαν δεν πρόκειται να κάνεις παιδί. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια. Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού και το λέω για τότε που είπαν -όταν μπήκα στην πολιτική – ότι είμαι από πλούσια οικογένεια. Οι φίλες της μητέρας μου της είπαν για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε τάμα. Ένα τάμα μεγάλης ψυχικής οδύνης. Δεν έπιασε πάλι παιδί. Ώσπου ξαφνικά η μαμά μου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν δεν είσαι έγκυος. Όταν κατάλαβαν τελικά ότι είναι έγκυος, οι γιατροί τα έχασαν. Γεννήθηκα με καισαρική. Η μητέρα μου πιστεύει ότι γεννήθηκα έτσι για να μην πουν ότι είμαι υιοθετημένος.

Στα 40 παθαίνω υπαρξιακή κρίση. Δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή που ασχολήθηκα με την πολιτική. Βασική μου αρχή είναι η ευγένεια. Το μόνο πάθος μου ήταν το σινεμά. Εκεί έχασα λεφτά. Έβγαζα χρήματα από την τηλεόραση και τα πέταγα στις ταινίες. Αν θα ξαναζούσα στη ζωή μου, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο The 2night Show


Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς σχολιάζουν πολιτικοί και ΜΜΕ στην Τουρκία το μπρα ντε φερ Δένδια - Τσαβούσογλου

Ο πρώτος μηνυτής του Λιγνάδη αποκαλύπτει: «Πώς με προσέγγισε - Μου έλεγε ότι έχει καρκίνο»

Αφόρητη η πίεση στο ΕΣΥ - 1.148 νεκροί μέσα στον Απρίλιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης