Δυσκολιών συνέχεια στο MasterChef καθώς στην ομαδική δοκιμασία κι οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα έπρεπε να διαγωνιστούν στην δοκιμασία «Follow the chef».
Τζιοβάνι Σκαράτζι και Γιάννης Αυλωνίτης θα έπρεπε να αντιγράψουν ακριβώς ότι έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς κι αυτός που έχανε θα ήταν αυτόματα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Τα noodles φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικά για έναν από τους δύο καθώς κόπηκαν αρκετές φορές.
Ο αρχηγός που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα ήταν ο Γιάννης από την κόκκινη ομάδα, όπου τέθηκε αυτόματα ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Βέβαια αυτό το γεγονός έβαλε σε περιπέτειες όλη την ομάδα του καθώς θα ακολουθήσει ψηφοφορία για να αναδειχθούν οι επόμενοι υποψήφιοι.
Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Γιάννη στην δοκιμασία αποχώρησης;
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς