Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου και αποκάλυψε ότι πρόκειται να παντρευτεί. Η Φαίη Σκορδά γνώριζε για τον αρραβώνα της ηθοποιού η οποία έδειξε συγκινημένη στον αέρα, το δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της.
«Είναι μια πρόταση γάμου, απρόσμενη για μένα, δεν το περίμενα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου ήταν συνεργός σε αυτό, η οποία το ήξερε ότι θα γίνει η πρόταση, είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Έγινε μια μέρα που απλά γύρισα από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό. Ήταν πάνω στο τραπέζι, δεν το περίμενα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με τους γονείς, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μας».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.