Σε μια από τις σπάνιες φορές η ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη - που το κοινό την απολαμβάνει μέσα από το ρόλο της κυρά Δέσπως στις Άγριες Μέλισσες – μιλάει για το ρόλο της και αποκαλύπτει γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική της ζωή.
«Απαγορεύω την οποιαδήποτε ανάμειξη απέξω στην προσωπική μου ζωή, όπως εγώ δεν ανακατεύομαι στην προσωπική ζωή των άλλων. Αν θέλουν μου λένε, αν δεν θέλουν δεν μου λένε. Εγώ δεν θέλω να λέω», σημείωσε η Αλίκη Αλεξανδράκη στην κουβέντα που είχε με την παρουσιάστρια και συνέχισε: «Με έχουν φέρει πάρα πολλές φορές σε δύσκολη θέση σε συνεντεύξεις. Για το κοινό είμαι η ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη, δεν είμαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Με ενδιαφέρει να μιλήσω γι’ αυτό που κάνω για τον κόσμο, όχι γι’ αυτό που είμαι για μένα».
Τι λέει η Αλίκη Αλεξανδράκη για τους νέους ηθοποιούς που παίζουν στις Άγριες Μέλισσες;
«Όλοι οι νέοι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες είναι υπέροχοι. Κάποια παιδιά από αυτά δεν τα ήξερα και έχω μείνει κατάπληκτη. Είναι πολλές φορές που τους βλέπω και λέω ρε συ πώς το έκανε αυτό; Και λέω μπράβο. Ένα μέρος της επιτυχίας αυτής της σειράς, οφείλεται πάρα πολύ στο κάστινγκ», αναφέρει η ηθοποιός.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.