Μάιλι Σάιρους: Γλίτωσε από την κατάρα της «λέσχης των 27άρηδων» αλλά το έριξε ξανά στο ποτό

Μάιλι Σάιρους: Γλίτωσε από την κατάρα της «λέσχης των 27άρηδων» αλλά το έριξε ξανά στο ποτό

Η 28χρονη πλέον -από τη Δευτέρα- Αμερικανίδα τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι υποτροπίασε με το αλκοόλ στη διάρκεια της καραντίνας

miley_cirus
Για την εξάρτησή της από το αλκοόλ και τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις αποφάσεις που παίρνει όταν δεν είναι νηφάλια, μίλησε μεταξύ άλλων η Μάιλι Σάιρους σε συνέντευξή της στο Apple's New Music Daily Radio.

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τι αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο» είπε, εξηγώντας ότι στη διάρκεια της καραντίνας υποτροπίασε: «Εγώ, όπως πολλοί άνθρωποι, για να είμαι ειλικρινής, στην διάρκεια της πανδημίας κατέρρευσα. Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω, "ήμουν νηφάλια". Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι νηφάλια εδώ και δύο βδομάδες και νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά το αποδέχθηκα» παραδέχτηκε.

Miley Cyrus - Apple Music ‘Plastic Hearts’ Interview




Η Μάιλι Σάιρους είχε τα γενέθλιά της τη Δευτέρα -έκλεισε τα 28 της χρόνια- και εξήγησε ότι πλέον αποφάσισε στα φετινά της γενέθλια να πάρει την υγεία της στα σοβαρά.

«Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό  με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27. Ήταν κομβική στιγμή», δήλωσε αναφερόμενη στην καταραμένη «λέσχη των 27άρηδων»
, των διάσημων μουσικών που έχουν πεθάνει στα 27 τους όπως ο Κερτ Κομπέιν, ο Τζιμ Μόρισον, ο Τζίμι Χέντριξ, η Τζάνις Τζόπλιν, και η Έιμι Γουάινχαουζ.






Ειδήσεις σήμερα: 

450 νέες εισαγωγές σε λίγες ώρες - Το 5% όσων ασθενήσουν διασωληνώνεται

Έτσι θα γιορτάσουν τα κορωνο-Χριστούγεννα σε Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία - Τι ανακοίνωσε ο Μακρόν

Με «αντίποινα» για τη νηοψία, απειλεί ο Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης