Οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Γιάννης Γρόσης κράτησαν χθες συντροφιά στους τηλεθεατές στην εκπομπή«Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΙ.
Όταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες το κέφι άναψε και η συνάδελφός της Κατερίνα Λιόλιου χάρισε στο κοινό ένα αισθησιακό τσιφτετέλι.
Δείτε το βίντεο από το 09:10 και μετά:
Στην παρέα των τραγουδιστών βρέθηκαν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Νίκος Συρίγος, ο Αντώνης Κρόμπας, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Νίκος Βαφειάδης, η Μαρία Φραγκάκη, ο Παύλος Πιέρρος, η Άννα Πολύζου και η Δανάη Μεϊδάνη.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού