Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε βραβείο και ο Μπισμπίκης έφυγε εκνευρισμένος από τα «Κορφιάτικα Βραβεία»

Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε βραβείο και ο Μπισμπίκης έφυγε εκνευρισμένος από τα «Κορφιάτικα Βραβεία»

Η ηθοποιός ήταν σε γύρισμα και γι' αυτό τον λόγο απουσίαζε

Bisnikis-Kitsou
Χθες βράδυ απονεμήθηκαν τα «Κορφιάτικα Βραβεία» και όλες οι Άγριες Μέλισσες ήταν εκεί. Η βραδιά όμως είχε παρατράγουδα και παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» το «Βραβείο Ζωή Λάσκαρη» προοριζόταν για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Μαρία Κίτσου. Όμως η ηθοποιός δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει.

«Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στη Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο, ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: "Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού...". Δηλαδή ο διοργανωτής πρότεινε να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, εκείνη τη στιγμή αποχώρησε από το Δημοτικό Θέατρο». 

Σύμφωνα με τις επίσημες εξηγήσεις που δόθηκαν ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε άρον άρον επειδή του συνέβη κάτι έκτακτο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η αποχώρησή του έγινε λόγω του ζητήματος που προέκυψε με τη βράβευση της φίλης και συνεργάτιδάς του, Μαρίας Κίτσου.

Πυροσβεστικά λειτούργησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος καθόταν στις θέσεις και όταν ο κ. Μουζακίτης είπε ότι αποσύρεται το βραβείο της Μαρίας Κίτσου εκείνος φώναξε να μην αποσυρθεί κανένα βραβείο. Το βραβείο τελικά της Μαρίας Κίτσου το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης.



Κατά τα άλλα ο Λεωνίδας Κακούρης πήρε το βραβείο Α΄ Αντρικής ερμηνείας πρόζας «Μάνος Κατράκης» για τον Κάτω Παρθενώνα του Μηνά Βιντιάδη.


Ειδήσεις σήμερα:

Big Brother: Διάλογοι πεζοδρομίου ανάμεσα σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη

GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες

Κορωνοϊός: Στον «αέρα» οι χειμερινοί τουριστικοί προορισμοί - Tι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης