Mission Impossible: Ο Τομ Κρουζ στα 58 του αψηφά για μία ακόμη φορά τον θάνατο

Mission Impossible: Ο Τομ Κρουζ στα 58 του αψηφά για μία ακόμη φορά τον θάνατο

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του κινηματογραφικού sequel «Mission Impossible 7» στη Ρώμη που  ξεκίνησαν και πάλι  - Είχαν διακοπεί τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας

missionimp-0
Τον θρυλικό μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ που αναλαμβάνει πάντα τις πιο «Επικίνδυνες Αποστολές» υποδύεται για 7η φορά στη μεγάλη οθόνη ο Τομ Κρουζ στην νέα ταινία «Mission Impossible 7» που γυρίζεται από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Κρίστοφερ Μακ Κουάρι. Ο ίδιος έχει βάλει την υπογραφή του ήδη το 2015 στο «Mission: Impossible - Rogue Nation» και στο «Mission: Impossible – Fallout» το 2018.


SPL5191143_007
SPL5191143_004
SPL5191143_002


Αυτές τις μέρες ο 58χρονος Αμερικανός σταρ επέστρεψε στη Ρώμη, μαζί με το πολυπληθές κινηματογραφικό συνεργείο και τη συμπρωταγωνίστριά του, Χέιλι Άτγουελ. Τα γυρίσματα καθυστέρησαν πέντε ολόκληρους μήνες λόγω της πανδημίας, καθώς είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο αλλά διακόπηκαν μετά την έξαρση κρουσμάτων COVID-19 σε όλη την Ιταλία.

000_8RJ2MZ

Κλείσιμο
Ο Mr «Mission Impossible» που δεν δέχεται ποτέ να χρησιμοποιηθεί κασκαντέρ για να γυρίσει τις επικίνδυνες σκηνές του, ανέλαβε προσωπικά να οδηγήσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα την πολυτελή BMW στους δρόμους της «Αιώνιας πόλης», ακολουθώντας το σενάριο που τον ήθελε σε ένα άγριο αυτοκυνηγητό.

000_8RJ749


Φορώντας χειροπέδες στο ένα χέρι που τον ‘’έδεναν’’ με τη συνοδηγό του Χέιλι Άτγουελ, ο Τομ Κρουζ ρίσκαρε θεαματικά για μία ακόμη φορά. Τον ακολουθούσε ένας καμεραμάν πάνω σε μηχανή πλάι στο αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν αφαιρεθεί οι τέσσερις πόρτες ενώ στο καπό του είχε προσαρμοστεί ειδική κάμερα λήψης.

SPL5191143_006
SPL5191143_003






«O Toμ είναι η δύναμη της φύσης προσωποποιημένη. Το κάνει γιατί έτσι πρέπει. Νιώθει την ανάγκη να δείξει πρακτικά πόσο αφοσιωμένος είναι στις ταινίες, στη δουλειά, να το κάνει με τον δικό του τρόπο που δεν μπορεί να αναπαραχθεί» εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Paramount Pictures, Jim Gianopulos, τονίζοντας πόσο απίθανο είναι να τον πείσουν να προτιμήσει κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές του.
cruz_main

SPL5191292_002


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Video y más imágenes desde el plató de #MisionImposible7 en #Roma #MissionImpossible7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANIATICOS DEL CINE (@maniaticosdelcine) στις


Το κινηματογραφικό σετ του Mission Impossible 7 βρέθηκε στη Ρώμη προερχόμενο από τη Νορβηγία όπου ολοκληρώθηκαν πολλές σκηνές της ταινίας. Εκεί μάλιστα, σύμφωνα μεπληροφορίες, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός μίσθωσε έναντι 500.000 αγγλικών λιρών ένα πλοίο για όλους τους εργαζόμενους στην παραγωγή της ταινίας, ώστε να είναι ασφαλείς μακριά από την πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού.

Μάλιστα από τα γυρίσματα στη Νορβηγία διέρρευσε στα social media μία εξίσου επικίνδυνη σκηνή με τον Τομ Κρουζ στην οροφή ενός τρένου που έτρεχε με ταχύτητα.
Τη σκηνή μαγνητοσκόπησαν περαστικοί που εντόπισαν το καστ και το συνεργείο στην οροφή του τρένου, ενώ ο Αμερικανός σταρ έδειχνε άνετος να τους χαιρετά χαμογελώντας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#TomCruise and crew enjoying train rooftop with a beautiful nature. #MI7MI8 @tomcruise #missionimpossible7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crisis On Infinite Universe (@crisisoninfiniteuniverse) στις



Το «Mission Impossible 7» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Credits: AFP / VISUALHELLAS.GR, SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης