Τομ Κρουζ: «Επικίνδυνες Αποστολές» χωρίς έλεος - Πετάει με μηχανή χωρίς κασκαντέρ

Τομ Κρουζ: «Επικίνδυνες Αποστολές» χωρίς έλεος - Πετάει με μηχανή χωρίς κασκαντέρ

Το βίντεο από τα επικίνδυνα γυρίσματα της έβδομης «Επικίνδυνης Αποστολής» στη Νορβηγία δεν θα μπορούσε παρά να γίνει viral

mission-impossible34
Για άλλη μία φορά ο 58χρονος σταρ Τομ Κρουζ επιβεβαιώνει ότι αναλαμβάνει και στην πραγματικότητα όλες τις «Επικίνδυνες Αποστολές» αφού γυρίζει χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ όλες τις σκηνές κόβοντας την ανάσα στο κινηματογραφικό συνεργείο.

Η παραγωγή του Mission Impossible 7 που μεταφέρθηκε στην Νορβηγία από τη Μεγάλη Βρετανία μετά από πολλές αναβολές λόγω πανδημίας είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες προγραμματίστηκε –οριστικά ελπίζουμε αυτή την φορά- για τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Τομ Κρουζ που εκτός από πρωταγωνιστής είναι και βασικός παραγωγός του blockbuster φέρεται μάλιστα να μίσθωσε ολόκληρο πλοίο με κόστος 600.000 λίρες προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια το πολυπληθές συνεργείο στην Σκανδιναβική χώρα ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τα γυρίσματα.

Αν και θα περίμενε κανείς ότι μεγαλώνοντας θα απέφευγε να ρισκάρει ριψοκίνδυνα γυρίσματα χωρίς κασκαντέρ, ο Τομ Κρουζ αντιθέτως το τερματίζει. Η σκηνή με το ελικόπτερο και τη μηχανή που κυριολεκτικά πετάει στον αέρα τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε γέφυρα που κόβεται απότομα θα ενθουσιάσει τους κυνηγούς της αδρεναλίνης όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο από τα γυρίσματα που έγιναν στη νορβηγική εξοχή.

Το βίντεο ανέβασε μάλιστα στα social media ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών Κρίστοφερ ΜακΚουάρι. Φυσικά όσο ριψοκίνδυνος και να είναι, δεν είναι και αυτοκτονικός αφού πριν ξεκινήσει το γύρισμα, χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να προετοιμαστεί. Ο συντονιστής επικίνδυνων σκηνών Γουέιντ Ιστγουντ είναι ο άνθρωπος κλειδί της υπερπαραγωγής των Mission Impossible αφού είναι εκείνος που αναλαμβάνει τη τέλεια εκπαίδευση του πρωταγωνιστή είτε πρόκειται να κρέμεται στον αέρα από αεροπλάνο εν ώρα πτήσης είτε κρατώντας την ανάσα του στο βυθό για πάνω από 6 λεπτά.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες: 

Κλείσιμο
mission-impossible1
impossible2














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης