Τηλεοπτικά παρασκήνια: Ο Λάκης φεύγει, ο Μουτσινάς έρχεται

Ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα για πρόσωπα και εκπομπές

Moutsinas-Gavalas
****Ο Λάκης Γαβαλάς φεύγει, ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει. Πριν από λίγο έγινε και επίσημα γνωστό κάτι που κυκλοφορούσε εδώ και αρκετές ημέρες. Ο Λάκης Γαβαλάς αποχωρεί λόγω θεατρικών υποχρεώσεων από την κριτική του «My Style Rocks» και στη θέση του θα καθίσει ένας παλιός γνώριμος του παιχνιδιού, ο Χάρης Χριστόπουλος.

****Σε ό,τι αφορά τις παίκτριες, με βάση όλα όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στα τρέιλερ, το ριάλιτι στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από έντονο με τις προσωπικές ιστορίες τους να είναι στην πρώτη γραμμή και το styling να αγνοείται. Μάλλον μπαίνουμε σε νέα φάση του δημοφιλούς παιχνιδιού, το οποίο θα έχει παρόμοιο αντίπαλο στο Open με το «Style me up» και την Μαρία Μπακοδήμου.

****Εντωμεταξύ ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της παρέας του. Το «Καλό μεσημεράκι» θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 14 Σεπτεμβρίου λίγο αργότερα από την εκκίνηση των υπόλοιπων προγραμμάτων. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα σχολιάζει πλέον ο ευφυής παρουσιαστής την τηλεοπτική του «συγκάτοικο», Ιωάννα Μαλέσκου.

****Πυρετός προετοιμασιών για το ριάλιτι «Big Brother» στο Φάληρο με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι κάθε Κυριακή - και ίσως όχι μόνο – στο πλατό. Τελικά το σενάριο που φαίνεται να προωθείται είναι κάθε Κυριακή στο πλάι τους να υπάρχει ένας διαφορετικός γκεστ και να μην δημιουργηθεί μία σταθερή επιτροπή.

**** Ηταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Open, όπερ και εγένετο. Η εκπομπή θα έχει έναν τίτλο που τα λέει όλα «Γράμμα για σένα» και η συνταγή θα έχει δύο βασικά συστατικά: ανθρώπινες ιστορίες με στοιχείο την έκπληξη και αποκάλυψη κρυφών συγκινητικών πτυχών από την ζωή γνωστών ανθρώπων.

**** Επιστροφή για τον Νίκο Ευαγγελάτο από Δευτέρα στο Mega. Η εκπομπή «Live news» θα μεταδίδεται από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 16.20 και όπως όλα δείχνουν οι μηχανές του καναλιού ζεσταίνονται ενώ σύντομα θα μάθουμε και πολλές εκπλήξεις.

Κλείσιμο
**** Το φράγμα του 22% στο δυναμικό κοινό έσπασε χθες το βράδυ η επανάληψη της σειράς το «Σόι σου» στον Alpha. Για μία ακόμη φορά η δυναμική μιας σειράς που διεκόπη πρόωρα αποδεικνύεται ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης