ΕΡΤ: «Τα καλύτερα μας χρόνια» - Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά

ΕΡΤ: «Τα καλύτερα μας χρόνια» - Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά

Σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα - Με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη

IMG_5129
Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η παραγωγή της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» που θα έρθει στις οθόνες μας από τον Οκτώβριο.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, ο Μανώλης Γκίνης που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Στον ρόλο του Βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

ert

Πρώτη ανάγνωση των σεναρίων με σύσσωμη την «οικογένεια Αντωνοπούλου». Από αριστερά: Μανώλης Γκίνης, Δημήτρης Καπουράνης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μελέτης Ηλίας.



Κλείσιμο
Την τηλεοπτική οικογένεια, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.


IMG_5108


Η σκηνοθεσία είναι της Όλγας Μαλέα και το σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης