Διονύσης Σχοινάς: «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» - Μιλάει πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους

Διονύσης Σχοινάς: «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» - Μιλάει πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους

«Η Καίτη (Γαρμπή) τους μίλησε πάρα πολύ ωραία. Φεύγοντας τους είπε: "Παιδιά, να είστε καλά. Πρέπει να έχετε ανάγκη για να το κάνετε αυτό το πράγμα"» περιγράφει ο τραγουδιστής

sxoinasgarmpi20205
Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά -αύριο Παρασκευή, 5 Ιουνίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ- είναι ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος περιγράφει πρώτη φορά τα σοκαριστικά 12 λεπτά της ένοπλης ληστείας στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, με τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους Δημήτρη, τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου.

«Έφυγε πριν πέντε χρόνια ο αδελφός μου, που μου 'φυγε το κεφάλι, τον Αύγουστο του 2019 έφυγε ο πατέρας μου και τον Ιανουάριο έγινε αυτό το σκηνικό με το σπίτι» αναφέρει ο ίδιος
«Αυτό ήταν Χόλιγουντ τελείως. Το σκέφτεσαι, λες ότι μπορεί να μου τύχει αλλά ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί πραγματικά. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει ποτέ γι' αυτό το πράγμα. Να ζητήσω και συγγνώμη από όλα τα παιδιά, τους δημοσιογράφους που ήταν εκείνες τις μέρες έξω από το σπίτι, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο ψυχολογικά να μιλήσεις. Τι να πεις και πώς; Το σημαντικό είναι πως είμαστε καλά».
themis



Ο Διονύσης Σχοινάς θυμάται: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μου. Τόσο κράτησε. Το "παλτό" το έφαγε η Καίτη στην αρχή γιατί πήγε να μπει μες στο σπίτι και λίγο πριν κλείσει η πόρτα του γκαράζ, μπήκαν τέσσερα άτομα με όπλα. Της λένε "Ανέβασε μας πάνω". Πάνω ήμασταν ο Δημήτρης κι εγώ. Εγώ ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν και ξύπνησε από τη φασαρία.
Μετά τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω... Μας δέσανε, με χτυπήσανε λίγο για να με φοβίσουν. Αλλά σε όλη αυτή τη φάση μας σεβαστήκανε κιόλας. Θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα. Η Καίτη τους μίλησε πάρα πολύ ωραία. Φεύγοντας τους είπε "Παιδιά, να είσαστε καλά. Πρέπει να έχετε ανάγκη για να το κάνετε αυτό το πράγμα". Ο Δημήτρης το έβλεπε όλο αυτό, είχε το κεφάλι του αυτά τα δώδεκα λεπτά κάτω. Ένα παιδί που κοίταζε συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν, δεν το έκαναν. Τους είπα να μη μας κάνουν κακό, μας σεβαστήκανε και όλο κράτησε δώδεκα λεπτά».


Ένα απόσπασμα από την αυριανή συνέντευξη του Διονύση Σχοινά στον Θέμη Γεωργαντά, προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Αποκλειστικά πλάνα  από το After Dark - Σχοινάς: Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης